Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard. Din evne til at nå dine mål kommer i fokus i dag.

Dagens humør

Lad os dykke direkte ind i dagens humør, Fisken. Dagens humør for dig ligger på solide 4. Med Venus, der danser gennem dit drømmeområde, vil du opdage en ny spirende glød i dit hjerte. Dit optimistiske sind og din bogstavlige energi bidrager til denne høje score. Har du virkelig haft det bedre?

Kærlighed

Hvis vi snakker om kærlighed, er det en midterplacering på 3 for dig. Universets kosmiske energi kan skabe lidt kludder i kommunikationen mellem dig og din partner. Så husk at holde tungen lige i munden og vær ærlig og oprigtig. Du kender til udtrykket, “ærlighed varer længst”, ikke?

Arbejde

På arbejdsfronten får du en karakter på 2.5. Du kan finde dig selv splittet mellem to forskellige opgaver, og det kan føre til en mindre kaotisk dag, men hold fast Fiske! Med den rigtige attitude og viljestyrke, kan du navigere gennem uroligt vand. Modstand er kun en midlertidig forhindring, er det ikke?

Venner

Vedrørende dine venner, står stjernerne på 4 for dig i dag. Dine venskaber udsender positive vibrationer, og du vil bemærke, at du er omgivet af støtte og kærlighed. Det er tid til at betale tilbage og være der for dem, som de er for dig. Udtrykket “en ven i nøden, er en ven i sandheden” lyder vel bekendt?

Familie

I afsnittet om familie, scorer du højeste karakter på 5. Du vil opleve en særlig nærhed med dine kære, og det kan resultere i uventede, hjertevarme øjeblikke. Små ting som en familiesammenkomst, kan betyde meget. Husk det er de små øjeblikke, der livet værd at leve, ikke sandt?

Succes

Når det kommer til succes, viser tallene en solid 3 for dig. Med Saturn i dit stjernetegn, vil der være et skift, men måske ikke et gennembrud. Du vil opleve at du i øjeblikket kommer fremad, men der ligger en del benarbejde forude. Men heldigvis er du ikke en der giver op, sikke noget pjat, vel?

Dagens dyr

Baseret på din dag, er det ikke overraskende, at du er leopard. Du har den uforglemmelige karisma og viljestyrke, som dette majestætiske dyr besidder. Ligegyldigt hvilken prøvelser du mødes med, er du i stand til at nå dine mål med lynets hast.

Torsdag den 26-10 kommer til at bibringe en masse følelser og udfordringer, men husk Fisken, uden højvande ville der ikke være noget lavvande. Stå på dine egne to finner og klø på. Du har det hele i dig!