Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Kameleon. Du tilpasser dig nemt nye situationer.

Dagens humør: 4

Ah, Vandmanden. Modige, kreative og begavede. På denne tirsdag den 21. november ser det ud til, at universet har i tankerne at fylde din dag med grin og godt humør. Den samlede energi fra planeterne giver dit humør en solid 4’er. Smilet kommer let til dig i dag, tøv ikke med at dele det med omverdenen!

Kærlighed: 3

Du er kendt for at have et hjerte, der brænder for nye begyndelser, og i dag er ingen undtagelse, Vandmanden. Kærlighedens planet Venus smiler til dit kærlighedsliv i dag. Et par udfordringer kan dog opstå på kærlighedens slagmark, og derfor lander vi på en 3’er. Men husk, lidt udfordring er krydderiet i dit liv!

Arbejde: 2.5

På arbejdspladsen kan der være lidt af en kludder i astrologisk vejrfordeling på denne tirsdag. Med Mars i retrograd, kan der komme lidt dårlig energi på arbejdspladsen, men ikke noget, som du ikke kan håndtere, Vandmanden. Arbejde scorer en midterplacering på 2.5.

Venner: 4

Venskab og samvær er i høj kurs i dag, hvor du vil få det bedste ud af dit sociale liv. Takket være den stærke påvirkning fra Jupiters energi, vil dine bånd med dine venner brise med positiv energi. Vi er oppe på en 4’er i dag, skønne Vandmand.

Familie: 5

Når det kommer til familie, er det en 5’er hele vejen, Vandmand! Merkur rejser gennem dit fjerde hus for familie og hjem, hvilket betyder at samværet vil være harmonisk og kærligt. Din familie vil være din kilde til glæde i dag.

Succes: 3

Når vi taler om succes, scorer Vandmanden en 3’er denne tirsdag. Selvom du kan støde på nogle små forhindringer på vejen, vil din evne til at tilpasse og overvinde sikre dit fremskridt.

Dagens dyr: Kameleon

Ikke overraskende for os astrologer, er dagens dyr kameleonen. Ligesom dette fabelagtige krybdyr, har du en fantastisk evne til at tilpasse sig enhver situation, noget du vil finde særlig nyttigt på denne dag.

Til sidst, Vandmand, en reminder: Denne tirsdag den 21. november er der gode vibes i luften. Selvom der er udfordringer på arbejdspladsen og i kærlighedslivet, så husk på at du har familien og vennerne i ryggen, og du er bevæbnet med evnen til at tilpasse sig enhver situation, ligesom en kameleon! Gå ud i verden med et humørfyldt smil og med den viden, at du kan håndtere det, der kommer din vej.