Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør

I dag scorer dit humør en 3.5 på skalaen. Det er altså en smule over middelmeningen. Det er ikke at være fra sans og samling af begejstring, men det er helt klart en dag fyldt med flere opture end nedture. Så husk at smil – Du har allerede grunden til det.

Kærlighed

Kærlighedens barometer står på en karakter af 4 i dag, Tvilling. Det er en dag hvor du stratosfærisk tager off, og amorinerne vil synge i luften. Du vil virkelig kunne mærke kærlighedens sublime kraft som skjult i dagens energier. Skønt Elskerinde Venus styrker din karisma, så vær opmærksom på ikke at nedlade dig i en form for selvtilfredshed, for det kan skygge for din kvikke indsigt og sociale finesse.

Arbejde

For arbejde står karakteren i dag på 2. Fortvivl ikke, Tvilling. Af og til er jo dagen bedst brugt på at oplade batterierne og køle ned. Måske er der ikke fireworks i dag på jobbet, men det giver en gylden chance for at udnytte det høje energiniveau i de andre aspekter af livet.

Venner

Når det kommer til venskaber, peaker stjernerne på 4.5. Husk, at dit netværk er din supermagt, og dette er uden tvivl en dag hvor du vil få meget ud af dit sociale liv. Så hold linjerne åbne, tag telefonen, send en besked, og lad dit sociale net strække sine vinger.

Familie

Familien står på en solid 3 i dag. Der er ingen tumult, ingen facon. En ret almindelig normaldag, hvor små nuancer vil give dyrkning og styrkning af familiebåndene. Så måske det er en god dag at lave en hurtig opkald til familien?

Succes

For succes giver stjernerne 4.5 i dag, Tvilling. Om det er en præstation i arbejdet, en tilværelsesproblematik du har overvundet, eller måske endda i kærlighedens sfære, så forvent succes. For dit lykketal er stjernernes smil!

Dagens dyr

Dyret for i dag er den stolte tiger. Tigre er kendt for deres styrker, mod, og uafhængighed – karakteristika der i høj grad præger dagens karakter. Så omfavne din indre tiger, og hjælp med at lede an i dag!

Hermed sluttes tirsdag den 21.november for TVillingen. Som altid, husk at lad stjernerne guide dig og være modig som vores tiger. Stjernerne er en lommelygte, ikke en skæbne, så husk at du styrer dit eget liv, og dine valg og holdninger er nøglen til dit velbefindende.