Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du har styrke og instinktive evner i dag.

Dagens humør

Skytter, jeg vil give jeres humør en solid 4 i dag. Skytter er givetvis kendt for deres positive udsyn på livet, men selvfølgelig kan vi også have lettere grå perioder. Sådan er vi alle sammen – menneske før stjerne. Men dagens stjernekonstellation bringer ekstra gnist og lidenskab – og det vil lyse gennem eventuelle skyer på humør-himlen.

Kærlighed

Kærlighedsbarometeret står på 2 i dag, Skytter. Saturn, planeten for selvdisciplin og ansvar, er i opposition til jeres soltegn. Det er ingen grund til bekymring, blot en indikation på, at kærlighedens univers måske ikke er dagens fokus. Brug hellere dagen på at kigge indad og finde balance.

Arbejde

På arbejdsfronten kan jeg uden tøven give dagens skytter en flot 4’er. Sols energi vil hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og give dig mod til at fremstille dine idéer. Husk at elske din arbejde og arbejde med kærlighed.

Venner

Skytter, jeg giver vennerelationer en 3 for i dag!. Gør plads til gensidig forståelse, men husk at grænser er afgørende for et sundt venskab. Bevægelsen fra Saturn kan påvirke jeres reaktion på venners råd.

Familie

Skytter, i familielivet rammer I himmelhøjde med en score på 5. Familielivet kommer til at blomstre i dag! Jupiter, jeres regerende planet, er i harmoni med månen, hvilket gør dette til en ideel dag for sammenkomst, forståelse og varme samtaler.

Succes

Succes får en 3 i dag, Skytter. Med Månen i 10. hus, kan I forvente en middelmådig dag på succesfronten. Dog kan jeres modige og eventyrlige natur hjælpe med at tage nye udfordringer op. Husk, hver tommer fremad er en succes i sig selv!

Dagens dyr

Dagens dyr er den stolt Tiger. Ligesom tigrene er Skytten kendte for deres styrke og mod. I dag, skal du tage inspiration fra denne værdige skabning. Brug din iboende tapperhed og instinktive evner til at navigere dagens udfordringer.

Tirsdag den 21. november er en storslået dag for alle jer Skytter. I er kendt for jeres utrættelige optimisme og eventyrlystne ånd. Brug den og lad den skinne i alt, hvad i foretager jer. Husk, det handler ikke om at nå destinationen, men alt det sjove der sker på vejen! Skyd mod stjernerne, mine eventyrlystne Skytter!