Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Havskildpadde. Du er rolig og har en stærk viljekraft.

Dagens humør: 4

For en forfriskende ændring vil du i dag, kære Vandmand, føle en bølge af positivitet og optimisme. Måske er det fordi Merkur er i tvillingens tegn, tror du ikke? Det vil opmuntre din indre sjælefred og betoner din kreative side. Derfor er dagens humør på en solid 4.

Kærlighed: 3

Dagens romantiske lyd kommer fra Venus transiterende gennem Vædderens ildtegn. Selv om dét kan lave en smule drama i parforholdet, vil det også bringe masser af lidenskab og energi. Dette gør, at kærlighedens indikator står på 3 for i dag.

Arbejde: 2.5

Hør nu godt efter, for Saturn er i gang med en langvarig transit gennem dit arbejdsområde, og kan faktisk lave en smule rav i den i dit arbejdsliv. Vær tålmodig. Indsatsen er halvt oppe – derfor står arbejde på 2.5 i dag. Der skal også være plads til at lære, ikke sandt?

Venner: 4

Du er en sand ven, Vandmand! Uranus står i halen på din sociale cirkel, hvilket betyder, at dine venskaber vil trives i dag. Du har en fantastisk evne til at lytte, forstå og give råd. Det gør dagen i dag til en perfekt anledning til at tilbringe tid med vennerne. Der kan vi sagtens give bedømmelsen 4.

Familie: 5

Familien er guld værd for dig, Vandmand, og i dag vil du føle dig særligt nær dem. Med Pluto i Capricorn kommer der en stærk forbindelse mellem dig og dine kære, hvilket betyder fuld skala på familiekærligheden – nemlig 5!

Succes: 3

Ved du hvad, Vandmand? Du er på rette vej. Jupiter i Skytten vil bringe held og lykke til dine bestræbelser, men husk, at succesen nødvendigvis ikke kommer flyvende hen til dig. Du er på vej, men der er stadig et stykke at gå. Indikatoren viser 3.

Dagens dyr: Havskildpadde

Fordi din ro og styrke skinner overlegent igennem i dag, er havskildpadde dagens dyr for dig, Vandmanden. Som havskildpadden er du på uendelig rejse gennem livet, altid vedholdende, rolig, og standhaftig. Dit skjold er din styrke, og du bruger den godt.

Afrunding af dagen:

Så siger vi farvel og tak til denne fantastiske tirsdag, den 8. august, kære Vandmand. Med ups and downs, udfordringer og belønninger har det været en dag fyldt med mange oplevelser. Men det er jo sådan livet er; uforudsigeligt og fuld af overraskelser. Du er en champ, husk det! Gode ting venter dem, der er villige til at vente. Og du, min ven, har al den tålmodighed, der kræves.

Ha’ en skøn aften, og mød morgendagen med kærlighed, glæde og positivitet.