Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve.

Dagens humør

Dagens humør for løven får en solid 4. Du vil føle en brændende gnist inde i dig i dag, tirsdag den 08-08. Din indre løve står i flammer, klar til at tage verden med storm. Energien fra Solen pulserer gennem dine vener, som sikrer at humøret forbliver højt. Med Jupiter der holder dig i en god stemning, får du rigelig styrke til at tackle enhver opgave.

Kærlighed

Kærlighed, denne dag, får en 3. Venus ser på dig fra et sted lidt længere væk. Diskret, men stadig til stede. Kan du føle hendes blide ømhed? Og alligevel, med Mars mærkbart tættere, kan lidenskaben vise sig mere overvældende end tenderness. Men løver er krigerne i stjernetegnsverdenen, og intet vil skræmme dig.

Arbejde

På arbejdsfronten får du en middelvurdering på 2.5. Mars, din hersker, kan give dig vilje, men også hovedpine. Forkus er en lille smule sløvet i dag, men med månen i dit modstående tegn, er det rette tidspunkt at fåde inspiration fra kollegerne. Hverken for lidt eller for meget, er det lige præcis, hvad du har brug for at finde balance.

Venner

Dine venner scorer højt i dag med en 4. Dit sociale dyr bliver vækket, og du vil kunne tilbringe kvalitetstid med dine venner. Solen i dit tegn vil hjælpe dig projektere dit sande jeg ud i verden, og dit naturlige magnetisme vil tiltrække mennesker til dig.

Familie

I dag scorer din familie den højeste karakter, en glimrende 5. Hjemmets planet, månen, i dit tegn dikterer en harmonisk sammenkomst. Tag noget tid til at vise din kærlighed til dine kære. Værdsæt dem og lad dem føle din kærlighed.

Succes

I dag er succes hængende i luften med en karakter på 3. Energi fra Mars vil bringe nogle dynamikker i spil, men med Saturn som holder roret, vil du finde, at succes er mere en langsom og støt proces snarere end et pludseligt spring fremad.

Dagens dyr: Løve

Dagens dyr er naturligvis løven, symbolet på din dyrekraft og majestæt. Du er en løve, da du i dag virkelig lever op til kongen af junglens status, elegant, ubesværet og uovervindelig. Intet kan bringe den indre løve i dig ned i dag.

Og her er vi så venner, ved enden af denne tirsdag den 08-08. Husk altid, kære løve, at ingen kan tage din indre kraft fra dig. Rul ud med brølen af din indre styrke og lyset fra din indre flamme. Sådan en dag som denne, pas på dig selv og dine nærmeste. Kom godt igennem dagen, og husk at udforske din indre styrke!