Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Rolig og reflekterende.

Dagens humør

Træk vejret dybt, Stenbukken! Dagens humør, lad os sige, det lugter lidt af middelhavet, klokken tikker ind på en 3’er. Dine nerver kan være lidt på højkant, hvorfor? Simpelthen fordi Merkur glider elegant ind i en skarp position – og det kan få nogle gamle usikkerheder til at boble op til overfladen.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, dykker du dybt ned i dit hjerte og kommer op med en villig 4’er. På kærlighedens himmel ser Venus’ blide lys lovende ud i måneskinnet. Hvis en romantisk interesse spørger om din opmærksomhed, er det tid til at tage kontakten til næste niveau. Spændt? Selvfølgelig, men det er den slags spænding, der får dit hjerte til at slå lidt hurtigere.

Arbejde

Stenbukken, du får en fornemme 5’er på arbejdsfronten. Mars og Venus står i synergi i dit karrieremæssige tegn, og successerne ruller ind så let som en sommerbølge. Du kan afsløre din indre leder og guide dine kolleger mod en fælles vision – det er din tid til at skille dig ud!

Venner

Til gengæld får du en 2’er, når det kommer til dine venskaber. Det skyldes Merkurs indflydelse, der skaber en vis afstand. Men frygt ikke! Alle relationer går gennem denne fase. Det er tid til at fokusere på de venskaber, der virkelig betyder noget for dig.

Familie

I familieafdelingen får du desværre en kold 0’er. Efter en lang periode med ro og harmoni, kommer der udfordringer, for Pluto og Saturn tørner sammen og skaber konflikter. Sørg for, at du ikke lader disse konflikter ødelægge dine familiemæssige bånd. Brug dine diplomatiske evner til at løse disse problemer, Stenbuk.

Succes

I betragtning af dit arbejdsliv får du en solid 3’er i succes. Med Venus og Mars der leger sammen på dit karriereområde, er det tid til at tage nogle modige skridt. Du er ved at nå nye højder og det er tid til at fejre!

Dagens dyr

Let us presentere dagens dyr: Koalaen. Den reflekterende og roligt observerende koala afspejler dit humør i dag. Stenbukken, ligesom koalaen, vil du også have gavn af at trække dig tilbage, finde roen indeni og observere verden omkring dig. Så sid på din gren, og tag en god tænkepause.

Dagens ord

Søndag den 29. oktober. Øvelse gør mester, Stenbuk, så fortsæt med at stræbe efter det, du drømmer om. Måske kommer dagens udfordringer uventet på dig, men tro på, at du har styrken til at overkomme dem. Alt omkring dig er midlertidigt, så find roen indeni. Hold hovedet højt, Stenbukken. Dagen venter på dig.