Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en giraf.

Dagens humør

Humøret i dag for vores ven Skytten er i top, en klækkelig 4’er står det til. Med Jupiter grinende til hele universet og Venus danser med Merkur, er det nærmest umuligt ikke at føle en smittende glæde. Smilene går fra øre til øre, og latteren fylder rummet. Hvem sagde, at søndage skal være stille?

Kærlighed

I kærligedens univers står det lidt mere shaky, desværre. Ganske vist er der masser af romantik og sommerfugle i maven, men også lidt tumult og usikkerhed. I får en 3’er på kærlighedsskalaen i dag. Frygt dog ikke, for Skyttens mod træder i karakter, når det rigtig gælder.

Arbejde

Søndagen er da også arbejdets fjende, ikk’ også? Skytten modtager en 2,5’er i dag. Men hvor Saturn måske udfordrer din arbejdsetik lidt, bør du tage det som en trendbølge at ride med på. Nogle gange skal gassen bare tages lidt af.

Venner

Venner, derimod, er en historie for sig. Med en pæn 4’er på vennelista er det klart, at dagens planer bør inkludere nogle kære venner. Med Mars i dit tegn, er du særligt inspirerende og samlende lige nu.

Familie

Skytten rammer i dag plet, når det kommer til familie. Få steder vil din pengebygge, sympatiske personlighed skinne klarere. Faktisk er det svært at gøre det bedre – en hel 5’er på familiefronten!

Succes

Nu til succeskarakteren. Skytten, du får en stabil 3’er i dag. Med Jupiter i retrograd, kan det føles som om, at tingene går lidt trægt. Men husk at succes ikke altid skal måles i kvantitet, men kvalitet, i hvad der føles rigtigt for dig.

Dagens dyr

Og lad os da toppe det hele op med dagens dyr – den elegante giraf. Giraffen repræsenterer Skyttens joviale og åbne natur. Det er et dyr, der strækker sig højt for at nå sine drømme og mål, men som også står med begge ben solidt plantet i jorden. Giraffen er sympatisk og rolig, hvilket er to kerneegenskaber for Skytten.

Søndag den 29. oktober, kommer til at være en dag, hvor du får mulighed for skabe balance i dit liv, på trods af nogle mindre udfordringer. Du har alt hvad du behøver, tro mig, så læn dig tilbage og nyd turen!