Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Giraf.

Dagens humør

Dagens humør for Jomfruen får en sprudlende femmer. De kosmiske energier fra Merkur er usædvanligt livlige og står for at peppe dit humør op. Du vil føle dig som et barn igen, uimodståeligt tiltrukket af livets små glæder. Tag chancen for at grine højlydt, danse i regnen eller bare stå stille og nyde fuglenes sang.

Kærlighed

På kærlighedsfronten får Jomfruen en 3.5 i dag. Med Venus i dit tegn vil romantikken blomstre, men vær forsigtig. Ukendte stenkast kan gøre vejen til kærlighed lidt humpet. Forbered dig på en bølget tur, men husk, det er rejsen, ikke destinationen, der tæller, ikke sandt?

Arbejde

På arbejdsfronten får Jomfruen en 2 i dag. Saturn opfører sig som en robust læremester og kan skabe et presset arbejdsmiljø. Tag det som en udfordring og brug det som en mulighed for at lære nye færdigheder. Buste din pukkel og alt vil falde på plads.

Venner

På venskabsskalaen scorer Jomfruen solid 4. Jupiter sprøjter sin harmoniske energi rundt i dit sociale netværk. Måske er det en god dag at mødes med gamle venner eller måske tid til at lave nye? Uanset hvad, er du i for en spændende tid!

Familie

Når det gælder familielivet bliver det lidt af et femmer-fyrverkeri for Jomfruen. Med Mars i dit hjemmehus, vil der være en tæt følelsesmæssig sammenhæng med dine kære. Hvad med en søndagsfamiliefrokost eller brætspil aften? Det vil helt sikkert styrke båndene.

Succes

På succesbarometret står Jomfruen til en flot 3.5 i dag. Den sjette sans vil lede dig gennem tunneler, og stien vil snart blive klart synlig. Gå målrettet efter det, du brænder for, og se din drøm blive til virkelighed.

Dagens dyr

Dagens dyr er giraffen. Hvorfor? Alt ligesom giraffen har du højden til at se det store billede, og du er ikke bange for at strække dig længere for at nå dine mål. At holde hovedet højt og kigge fremad er noget, du kan lære af dagens dyr.

Dagen i dag, søndag den 29-10, lover at blive en blanding af solskin og skyer for Jomfruen. Men som et gammelt ordsprog siger, “efter regn kommer solskin.” Når alt kommer til alt, er hver dag en ny chance, en ny begyndelse. Oplev det, lev det og elske det!