Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala. Rolig, betænksom og tager tingene i dit eget tempo.

Dagens humør

På en skala fra 0 til 5, modtager dagens humør for Vægten en flot 4! Indflydelsen fra Venus bringer godt humør og indre ro. Du vågner op som en veludhvilet bjørn fra vinterhi, og det bliver en rolig og afslappet søndag.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, scorer Vægten en 3. Selvom kærligheden ikke er lige ved døren, er den i nærheden. Brug dagen på refleksion og selvpleje. Husk at vise, du er interesseret, men lad også kærligheden komme til dig.

Arbejde

Arbejde er det sidste, du tænker på en søndag, og planeternes konstellation siger også, at det er okay at læne sig tilbage. Karakteren bliver derfor en 2.5. Du har fortjent en pause, så sørg for at finde tid til afslapning.

Venner

Med vennerne kører det på skinner. Vægten får en 4. Dit gode humør smitter af på dine omgivelser, så overvej at invitere vennerne over til en hyggelig stund. Måske en kop te eller kaffe?

Familie

Familie er prikken over i’et for Vægten i dag med en karakter på 5! Din ro og din empati er særligt stærk i dag, hvilket vil være en stor hjælp hos de nærmeste. Gør en ekstra indsats for familiens harmoni i dag.

Succes

3 er dagens succeskarakter. Du får ikke nogen store gennembrud i dag, men det er okay. Husk, at succes ikke altid er store landvindinger. Nogle dage handler succes om at tage et skridt tilbage og hente energi.

Dagens dyr

Din spirituelle dyreånd i dag er Koalaen. Nøjagtig ligesom du, er Koalaen rolig, betænksom og tager tingene i sit eget tempo. Så, tag det roligt, nyd søndagen og gør de ting, du holder allermest af.

Dagen i dag

Søndag den 22. oktober er en dag fyldt med ro, refleksion og nærvær. Omfavn den rolige indflydelse fra Venus og brug dagen på at være god mod dig selv og dine nærmeste. Husk, at i dag er en perfekt dag til at øve sig i tålmodighed og lev selve livet i dit eget tempo, nøjagtig som koalaen.