Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør: 4

Søndagen har en solrig aura for vores Løver. Dagens humør står højt med en 4. Du skal mærke universets energier, som smilende stirrer på dig. Så smid bekymringerne ud, giv slip på stressen og giv plads til en dag fuld af glæde og latter.

Kærlighed: 2.5

På kærlighedsfronten kan tingene være lidt op og ned. Venus, kærlighedsgudinden, og Mars, guden for lidenskab, fungerer måske ikke helt sammen. Men frygt ej! Kærlighed er ikke altid en dans på roser. Tag det som en lejlighed til at styrke dit forhold. Så smør bare en kærlig mellemmåltid på brødet i dag med en karakter på 2.5.

Arbejde: 0

Det er søndag, og universet siger ‘Du fortjener hvile.’ Arbejde får en karakter på 0 i dag. Træet, der står stille, mister også blade. Løver er kendt for deres hårde arbejde, men i den kloge løves rige, arbejder man ikke på en søndag. Og hvis du er en Løve, der arbejder i dag, kan du godt pakke tasken sammen og bruge dagen på dig selv.

Venner: 5

Venskaberne er i topform i dag. Det kan næsten ikke blive bedre. Der er noget i luften, der binder venskaber tættere sammen. Det er en perfekt dag til at indhente al den tid, du ikke har kunnet bruge med vennerne. De stjerner ser ud til at have lagt en fulde favntag på venskabsfronten med en karakter på 5.

Familie: 3

Familielivet ser stabilt ud, men der kan være små udfordringer. Måske er det en fejde om fjernbetjeningen, eller hvem der laver aftensmaden. Men alt det snask skal du bare ryste af. Hold hovedet højt, og husk at familien er vores bedste støtter i livet.

Succes: 4

Vil du starte på en ny hobby? Eller har du spekuleret på at lave et nyt projekt? Så er du i gang, min ven! Det er søndag, universets held er med dig, og succesraten er på 4. Bare gå efter det!

Dagens dyr: Koala

Hej Koala! I dag er du en fredelig og rolig koala. Det er lige nøjagtigt sådan du skal tilbringe din søndag, i ro og i kontakt med naturen.

Og så er vi ved vejs ende for Løvens horoskop i dag, søndag den 22.10! Tag del i denne dag med åbent sind og hjerte. Husk at hver dag er en gave, og som Løven skal man vide, hvordan man flår det bedste ud af den. Held og lykke i dag, kære Løve. Gør dit bedste, men husk også at hygge dig!