Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en blå pingvin, som instruerer i balance, legesyghed og mod til at dykke ind i det ukendte.

Dagens humør: 3.5

Havnen er smukkest ved højvande, og det gælder også for vores humør. Selvom himmellegemet Mars, er mindre klart i dag, står Venus stjernestærkt! Det betyder, at dit humør gennemgår en herlig opblomstring efter filosofiens hårde vintersøvn – med en karakter på 3.5 er der ingen tvivl om, der smilet bredt i dag, Vædder!

Kærlighed: 2

Astronomisk set, er der faktisk lidt bølgegang i kærlighedens hav for dig i dag, Vædder. Kærlighedsplaneten Venus er ikke særlig prominent. Men husk, begynder det at blive blæsende, så find dig en god havn at søge ly i – og hvem ved, det er måske her du finder dit lykkelige hjertes hjemsted?

Arbejde: 4

Der er sjovt nok orden i sagerne på arbejdsfronten. Selvom kærlighedens vej er lidt kringlet, er du på fast grund på arbejdet. Mars, din styrende planet, guider dig i dag og hjælper dig med at komme rigtig godt fra start. Resultatet bliver sikker sejlads og en karakter på 4.

Venner: 4.5

Som en spejlblank sø byder venskabskålen i dag på dybde og klarhed. Med Mercury i huset, er der ingen tvivl om, at du har heldet med dig når det gælder dine venskaber. Der ingen fare for at vælte korthuset, da du og dine venner er i perfekt harmoni. Først var der slebet, nu er der stråleglans – det får karakteren op på et næsten perfekt 4.5.

Familie: 5

I familiehavnen i dag er der næsten vindstille, og det er lige, hvad du har brug for, Vædder! Med fuld sejl er der harmoni, glæde og samhørighed i familien. Solen står klart i skyggerne og opvarmer dit familiehjerte til en fuldendt karakter på 5.

Succes: 3.5

Når det kommer til succes, er der lidt ubeslutsomhed i luften. Dagen er præget af både Solens og Merkurs indflydelse, hvilket betyder, at nogle ting går fabelagtigt, mens andre kræver lidt mere tålmodighed og arbejde. Dagens arbejde bærer dog frugt og du kan stolt notere en succesrate på 3.5.

Dagens dyr: Blå Pingvin

Astrologisk symbolik hører ikke kun til i stjernekonstellationerne – man kan også se det i naturen. Dagens dyr er passende valgt til de blå pingviner, berømte for deres legesyge, selvstændighed og mod til improvisation. Tag et spring i dag, Vædder, ti dine evner er beregnet til netop det.

Endnu en dag er gået på hæld, Vædder. I dag, på denne kølige onsdag den 25. oktober, har du skåret dig vej igennem stormvejret, fulgt lyset, og manifesteret dig som den stærke, uundværlige leder, du er. Husk, at selv en hård skal har brug for at mærke sommerens blide brise en gang imellem. Du er mere end klar til hvad end morgendagen bringer!