Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Panda.

Dagens humør: 4

Hey vandmand, du står overfor en dag fyldt med godt humør og flyvende fornemmelser. Fredsværket Venus er sat i spil som tegner en dag, hvor livets små glimt bringer et stort smil på dit ansigt. Du har fået hele 4 pointer i dagens humør. Solen skinner, og tro mig, virkeligheden er endnu smukkere end dine drømme.

Kærlighed: 4

Ryk ind, kærligheds lykke, kom, gør dit værste! Vandmanden er i årets følelsesmæssige spionagemode under mars’ intense kærligheds blitz. Du er jordforbundet og klar til at dykke dybt ned i de dybe bølger af kærlighed. Fire hjerter er hvad dagen har at byde på. Et tip – hvis du er single, skal du holde øje med den nye flamme. Man ved aldrig når Amors pil rammer.

Arbejde: 3

På arbejdsfronten kæmper du med at holde fast i detaljerne! Du har planeten Neptun rendende rundt i sindet som et spin-lotteri og det kan gøre det lidt kringlet at navigere. Men frygt ej. Du kan nemlig se frem til en solid middel score på karrierefronten, med 3 i dagens arbejdsbarometer. Pas på med ikke at miste overblikket, men sørg samtidig for ikke at overse vigtige detaljer.

Venner: 5

Ingen dag som i dag for en fest! Dine venskaber står i fuld flor med et flabet fem-tal i det sociale barometer. Venus, planeten for venskaber, springer i øjnene idag og ligger en dæmper på al ensomhed. Vent ikke på andres invitationer, tag bare førertrøjen og arranger den fest, du altid har haft lyst til at holde.

Familie: 2

Familiemæssigt ser det ud til at være lidt en blæsende dag. Man er ikke altid på den samme bølgelængde som sine nærmeste, og idag er desværre ingen undtagelse. Her scorer du lige knap nok det honette par. Skodmånen og Saturn ser ud til at være i konflikt, så pas på at undgå al unødvendige konflikter i familien i dag.

Succes: 5

Nåleøjet motiverer en vandmand, og du ser ud til at være på vej imod stor succes. Indflydelsen fra Jupiter forudser en massiv triumf, hvor himmelsengen er din til rette tid og sted. Fem glorværdige point til succes i dag!

Dagens dyr: Panda

Du er en panda i dag! Nuttet ja, men også lidt ligeså uberegnelig som dagens astrologiske himmel. Dagen er samtidig præget af en blød side, og en panda repræsenterer netop denne balance mellem styrke og venlighed. Også i kraft af at du bevæger dig langsomt og tænksomt gennem livet, lidt ligesom en panda bevæger sig gennem bambusskoven.

Her på onsdag den 01. november, vær som en panda, rolig, tænksom, men klar til at bruge tænderne når det er nødvendigt. Vandmand, du er sat i verden for at gøre den til et bedre sted. Så husk, se dagen i øjnene, tag en dyb indånding og tag springet. Hvem ved, hvad der venter rundt om hjørnet?