Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala. Rolig, nydende og taknemmelig.

Dagens humør

Dagens humør er som en strålende sommerdag, pure af solens skær, en solid karakter på 4! Som stenbuk træder du ind i november med et optimistisk sind fyldt med solens varme vibrierende gennem dig.

Kærlighed

Kærlighedens thermometer viser 3 i dag, hvilket indikerer lunken, men behagelig temperatur. Det er tiden for at være i harmoni med dine følelser. Er Venus ikke vidunderlig på denne tid af året?

Arbejde

Arbejde er en blanding af store forventninger med en svingende bølgeaf momentum. Så lad os sætte det til 2.5. Solen har taget sin hat. Månen tager over, hvilket betyder, at der er plads til introspektion og ny strategi inden for dit arbejde.

Venner

Vennerne er en vigtig base i dit liv, som solen, der rejser over himlen gennem dagen. En solid 4 viser, at du skal set sejlene og fange den sociale vind i dine sejl.

Familie

Familien – din trygge havn bygger på stjernernes raekker, ligger på en pæn 5. Selvom november kan være blæsende og kold, er varmen og nærheden i din familie uundværlig.

Succes

Succesometeret viser en fuldt acceptabel 3. Du skal huske, succes er ikke kun om topmødet, men også hele rejsen op. Det er tid til at stå på dine egne ben og forlade din komfortzone.

Dagens Dyr

I dag er du en Koala, der trækker bladene i fra eukalyptustræet, og ikek sådan lige til at ryste. I dag skal du suge livets saft og kraft, og nyde øjeblikket. Koalaens dyder, stilhed og tålmodighed har meget at lære os mennesker.

Lukning

Nyd denne onsdag, den 1. november ligesom bladene falder og skaber vej til nye muligheder, skal du også slippe det gamle, og åbne for det nye, som stenbuk. Du er ikke kun en stenbuk, du er den stærkeste stenbuk under denne sol, denne måne, og disse stjerner.