Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve.

Dagens humør

Dagens humør står med karakteren 4. Solen skinner gennem dine stjernemønstre og drager med sig en hendesitterstrøm af positiv energi. Du vrinsker som en hingst løs fra sin indhegning, klar til at tage livet ved hornene og vride alt det gode ud af det!

Kærlighed

Romantikken, i dag, sidder på en gyngende 3. Merkur, der symboliserer kommunikation, trækker dig imod at lægge større vægt på samtalen med din partner. Husk, det gode ved en dobbeltdato med universet er, at den aldrig skuffer!

Arbejde ##

Ser vi ind i arbejdslivet, lander vi på en solid 2.5. Du vil opleve en organiseret ændring. Tag det roligt. Bare rolig, ingen er født med en gylden ske i munden. Saturns indflydelse nærmer sig, og i morgen bliver alt bedre.

Venner

Venskaber formår at snuppe en flot 4 i dag. Venus sender sit hjerteformede blik på dit sociale liv, og det betyder spændende nye begivenheder, sprudlende samtaler og opbyggende relationer. Hvem sagde universel venne-dag?

Familie

Familiekarakteren er på toppen, med en imponerende 5. Det ligner en vældig pudse-puder og bunden-i-det-glade-glas-fest i dag! Stjernerne skinner i et familiært mønster, hvilket betyder, at det er den rette tid til at genforbinde og skabe værdifulde minder.

Succes

Succes-karakteren holder tempoet og scorer en middel 3. Stjernerne er i en harmonisk alliancering, som fremkalder gode takter frem, men du må stadig grave lidt dybere for at finde guld. Ved du hvad man siger, “intet er så skidt, at det ikke er godt for noget”.

Dagens Dyr

Sæt dine kløer i dagens dyr – Løven! dine handlinger, dit humør i dag, dækker over det kongelige, stærke og beskyttende dyr. En løve, kendt for dens stærke handlekraft og store hjerte, ligesom dig i dag! Mod, styrke og loyalitet er nøgleordene for dagen.

Lad os slutte på en høj tone her på onsdag, den 1. november. Det er en inspirerende dag, fyldt med løftede vibrationer og fyldt med unikke øjeblikke. Stå op, stræk dig ud, og giv dit brøl til verden!

Husk alle, det handler ikke om at kunne løfte bjerge, men om at kunne flytte dem!