Horoskop for Løven på onsdag den 9. august

Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en .

Dagens humør: 3.5

Løven, dagen byder på et humør, der svæver mellem det gode og det jævne med en karakter på 3.5. Med Jupiter i play back i dit tegn, kan du føle dig lidt ude af din komfortzone og mindre selvsikker end normalt. Men frygt ikke, dette er blot en kort fase i dit livs rejse. Der er stadig masser af positive oplevelser at se frem til, så hæng på og husk: enhver storm vil til sidst klinge af.

Kærlighed: 4

Det kan godt være, at dit humør viser mildt usikkerhed, men det er ikke tilfældet i kærlighed. Venus befinder sig i dit tegn og udsender stærke vibrationer af kærlighed og lidenskab. Tag denne kraft til dig og brug den til at nære dit kærlighedsliv. Det kan være på tide at genoplive romantikken eller finde nye måder at overraske din partner på.

Arbejde: 2.5

Beskeden fortæller, at arbejde i dag kræver dedikeret fokus og en solid målsætning. Mars og Saturn kolliderer i dit karrieretegn, hvilket kan resultere i forvirring og frustration. Men beskyt din indre ild, og lad ikke gnisterne forsvinde. Hold dig selv motiveret og kæmp dine kampe.

Venner: 4

Heldigvis bistår Merkur i forhold til venskab, og kaster held og lykke i dit sociale netværk. Vennerne møder op og står ved din side. Brug denne tid til at lave noget sjovt sammen. Nye oplevelser vil kun styrke båndene imellem jer.

Familie: 5

Dagens bedste karakter går til familien. Solen stråler på sit højeste i dit familieliv i dag. Familiebåndene vil være særlig stærke, og kærligheden vil strømme frit. Udnyt denne tid til at pleje dine relationer og sørge for, at alle føler sig elsket og værdsat.

Succes: 3

Med hensyn til succes, så er stjernerne uklare. De positive stjerner er upålitelige, og tingene er lettere sagt end gjort. Fokuser på din proces mere end på resultatet. Du vil snart se de ønskede resultater, hvis du holder fast på din kurs.

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr er tigeren. Med sin skønhed, styrke og frygtløshed tegner den et perfekt billede af de styrker du beslutter dig for at vise i dag. De kan være modige, besluttsomme og handle hurtigt – nøjagtig det du har brug for til at konfrontere dagens udfordringer!

Onsdag den 9. august: En dag for styrke

Onsdag byder på nye muligheder, ven, så vær klar! Nyes styrker venter på at blive opdaget og udnyttet af dig. Hold den positive ånd høj, husk at grine, elske og byde problemerne velkommen med åbne arme. Trodse alt, husk at skønheden i livet ofte ligger i ikke at have det perfekte, men at finde skønheden i det uperfekte. God onsdag, Løve!