Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Kangaroo, hoppende med glæde og optimisme.

Dagens humør

Lad os starte med dagens humør, Vandmanden. På en skala fra 1 til 5, hvor står du så i dag? Jeg vil vove at påstå, at du er på et solidt 4. Med planeten Merkur griner ned til dig, er humøret højt, og du har et glimt i øjet. Det er tid til at tage imod denne positive energi og tage det godt med ro denne søndag.

Kærlighed

Når det kommer til hjertesager, så giver vi dig i dag en 3. Amors pil har ikke helt ramt plet, har den? Men det betyder ikke, at kærligheden ikke er der. Måske skal du bare trække vejret dybt og se, hvad universet byder på. Kærlighed er en uforudsigelig størrelse, ikke sandt?

Arbejde

Hvordan står det til på arbejdsfronten, vil du spørge? Med Venus i dit 10. hus, vil jeg give en score på 2,5. Den halve stjerne her skyldes, at du nok bliver nødt til at arbejde lidt ekstra i dag. Men bare tag det med høj pande, indenfor kort tid bliver alt roligt igen.

Venner

Venner er som stjerner, du kan ikke altid se dem, men du ved, de er der. Med Jupiter i dit 11. hus, giver jeg dig en dejlig 4’er på vennernes skala. Dine venner har en særlig plads i dit hjerte, og i dag vil det være en god idé at forstå og værdsætte netop dette.

Familie

Og så kommer vi til familien, hjertets kerne, ikke? Her står stjernerne ekstra klart. Et fuldt hus med 5 stjerner for familien, takket være månens placering i dit 4. hus. Dagen vil være fyldt med familieglæder og hyggestunder, så nyd det i fulde drag.

Succes

Succes dømmer vi i dag til en 3. Men husk min kære Vandmand, succes er ikke altid målt i præstationer, ofte er det små skridt på vejen.

Dagens dyr

I dag er dit dyr en kænguru. Ligesom kænguruen, der hopper med sejren i udsigt, vil din dag også være fyldt med optimisme og livsglæde. En kængurus hop symboliserer også, at du kan komme over alle hindringer på din vej.

Sådan en skøn søndag, den 30. oktober! Med latter og glæde rundt om hvert hjørne, er det tid til at nyde at være i nuet, måske omgivet af dine kære. Hvad venter du på? Verden er din østers, Vandmand!