Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve. Du kommer til at leve stort og stolt.

Dagens humør

Dagens humør for Vædderen er på toppen – søde 5! Uanset, kan man altid finde en sølvkant på skyerne, og i dag er de fyldt med strålende energi fra solen! Du vil opleve en stigning i dit humør på grund af den positive energetiske indflydelse fra planeten Mars, dit styrende himmeltegn. Denne omgang inspirerende energi vil uden tvivl give dig en ekstra portion humør, og det vil kunne mærkes af alle omkring dig.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, får Vædderen karakteren 4. Husk, at man ikke altid kan gå i højeste gear, og i dag er det bedre at tage den en smule med ro. Vær åben og lyttende, så vil du opleve en dybere forbindelse til din partner eller potentielle flirt, som giver masser af sommerfugle i maven.

Arbejde

Arbejdsmæssigt vil du i dag have svært ved at finde fodfæste. Derfor får du karakteren 0. Med Mars i opposition til dit arbejdsliv, bør du overveje at slappe af og genoplade dine batterier. Frem for at blive frustreret, skal du bruge tiden på at forberede dig til fremtidige opgaver.

Venner

Vædderen får karakteren 3 i venskab i dag. Du vil ikke nødvendigvis have brug for et stort socialt netværk omkring dig, men de venskaber, du har, vil være yderst betydningsfulde. Sæt pris på de venskaber, du har. Måske er det tid til en venindeaften med hyggelig catch up?

Familie

Familie betyder alt for mange af os, og for Vædderen i dag betyder det en 5’er. Du vil opleve stor harmoni og glæde i dit familieliv og vil måske endda tage initiativ til en hyggelig aktivitet for hele familien, der vil styrke jeres sammenhold.

Succes

Vædderen får karakteren 2 på succes i dag. Selvom tingene ikke går helt som planlagt arbejdsmæssigt, kan du stadig finde succes på andre områder i livet. Måske er det tid til personlig refleksion og vækst?

Dagens dyr

Dagens dyr er løven. Ligesom en løve, vil du i dag være stolt, stærk og mærke en klar fornemmelse af at være konge af din egen skov. Du vil kæmpe bravt for dit territorium, og din styrke og mod vil være overraskende for mange.

Afslutning på dagen

Denne søndag den 30. oktober, står i familiens og afslapningens tegn. Omfavn de bløde stunder og skab skønne minder med dine nærmeste. Selvom arbejdet måske ikke vil være din største succes, så læg det bag dig og fokuser på alle de ting, der får dit hjerte til at banke. Nyd resten af din søndag, Vædder!