Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør: 4

Dagens humør stiger som ren magi op ad termometret helt op til en flot 4’er! Det føles som om, du har slugt en solstråle, Skorpionen. Det er den kraftfulde Pluto, din ledende planet, der banker energi ind i dit stjernetegn. Så husk på: livet er for kort til kedelige stunder.

Kærlighed: 2

I kærlighedsafdelingen er det ikke helt så let. Måske den romantiske Venus spiller nogle drillerier i dit horoskop. Men frygt ikke – oplever du knas på kærlighedsfronten, så tag det med ro. Nogle dage er bare ikke til rullende bølger af passion, og det er helt ok! Du skal nok få ro i bølgerne igen.

Arbejde: 3.5

På arbejdet flyder det som en glimtende flod. Din indstillede Mars gør dig kampberedt for enhver udfordring der måtte lande på dit skrivebord. Lad ikke små hikser her og der få dig af kurs. Du styrer trods alt skibet!

Venner: 5

Din sociale scene vibrerer på en solid 5. Åh, du er simpelthen som en magnet for dine venner, Skorpionen! Atmosfæren er let og munter, og venskabelig latter der vil klinge i luften. Nyd det!

Familie: 3

Familielivet får en mellemfornøjet karakter i dag. Forskellige interesser og meninger kan gøre visse sammenkomster til en sand tovtrækning. Men husk, at forskellighed også kan være en styrke.

Succes: 4

Når det kommer til succes i dag, får du et rungende “godt gået” fra universet. Indrømmet, der kan opstå uforudsete bump, men hvilket eventyr er uden dem? Så tag udfordringen op og lad det være din trampolin til højderne!

Dagens dyr

Dagens dyr for dig er en tiger. Det potente og passionerede dyr spejler din resolute og dybt ambitiøse tilgang til livet. Så slå dig løs i junglen af muligheder, ligesom din indre tiger ville gøre det.

Så, Skorpionen, denne søndag den 30. oktober vil være præcis, hvad du gør den til. Husk, at livet leves bedst med en smule eventyr og en god portion mod. Så lad dine følelser være din kompas, slut fred med Venus og nyd denne solskinsdag. Universal energier vil styre dig på rette vej. Bare husk, du er en tiger i dag, Skorpionen!