Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en kanin.

Dagens humør

Dagens humør score er 3. Det er søndag, og dit smil kan variere ligesom vejret. Men lad ikke en uventet sky beskæmme din solstråle-stemning. Lad din indre løve rumle og skrige, men husk også at tage en rolig pause og nyd efterårets disagne i det fine vejr.

Kærlighed

Dagens kærlighedskarakter er på 4, spejlet i en uventet romantisk hændelse. Selvom du er en løve, prøv ikke at spise alle de søde små kaniner. Tag det roligt med din partner, og altafgørende: hold lyset tændt i dit indre!

Arbejde

På arbejdsfronten vil du få 2,5 point. Selvom det er weekend, kan du stadig føle dig lidt bøvlet over en opgave, du efterlod på fredag. Men frygt ikke – månefaserne peger på nye udfordringer og muligheder i den kommende uge.

Venner

Du får 4 i sociale score. Du formår at balancere din tid mellem familie og venner, og nyder begge. Der er masser af tid til afslappet samvær, brætspil, en kaffe på en café eller måske en god film.

Familie

Din familie rating for dagen i dag falder desværre til 2. Selv om du elsker din familie, har du brug for lidt “voksen-tid”. Det er ikke altid let at være en løve i en skov fyldt med forskellige skabninger med hver deres behov.

Succes

Det er tid til at evaluere din egen succes i denne uge. Du får 3 point. Du har måske ikke nået alle de mål, du satte dig selv, men du arbejder hårdt for at opnå dem. Glæd dig over de små fremskridt, du har opnået!

Dagens dyr

Ugens dyr er kaninen. Ligegyldigt hvor hurtig eller voldsom verden omkring dig kan være, har du den gysende ro og produktive energi i en kanin. Du har den herlige evne til at holde hovedet koldt, selv når verden virker som en farlig jungle.

Søndag den 30. oktober præsenterer sig med sin magiske aura og efterlader os med et næsten kosmisk perspektiv. Løven strækker sig og drager dygtigt fordel af disse øjeblikke. Hver dag er en ny begyndelse, et friskt blad på livets træ. Fyld det med farver, og sørg for, at det forbliver smukt i alle dets nuancer!