Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en giraf, der stræber efter at nå nye højder.

Dagens humør

Dagens humør, Jomfruer, er på 3. Det kan føles som om, du er fanget midt imellem et kvasende fredag aften druk og mandag morgen blues – du er ikke i bunden af skalaen, men heller ikke oppe og ringe. Dagens helikopterperspektiv på vores følelsesliv er dog ikke udelukkende skidt. Det giver os en sjælden mulighed til at tage et skridt tilbage, finde fred i nuet og balancere vores humør.

Kærlighed

Hvis vi dykker ned i hjertets anliggender, er det klart, at Jomfruen skinner klart i dag! Med en karakter på 4 bliver romantikken ikke meget bedre. Dagens stjernelinje forudser en gennemgribende lidenskab og en ny dybde i dine nærmeste relationer. Dog, glem ikke, at ægte kærlighed er et to-mands arbejde – sørg for at give lige så meget, som du forventer at få.

Arbejde

Det er søndag, og for de fleste Jomfruer er dette lig arbejdsfri. Alligevel er dagens arbejdsbedømmelse på top point; en solklar 5’er. Hvorfor, tænker I nok? Vel, ethvert værk består af mere end bare 9-5, og i dag ser det ud til, at dit ‘life work’ vil begynde at bære frugt. Kan det blive bedre?

Venner

På venskabsfronten ser det ud som om, der kan være nogle bump på vejen i dag, Jomfruer. Karakteren er lavere end forventet, en 2’er. Men bare rolig – det er kun midlertidigt. Tarotkortene forudser, at disse vil være lærerige øjeblikke og vil styrke båndene på sigt.

Familie

Familielivet ser varmt og indbydende ud for dig i dag! Med en karakter på 5 for familie, er det vigtigt at du bruger tid sammen med dine kære. Middag, en gåtur, eller bare en dyb samtale over en kop varm chokolade vil gøre underværker for din dag.

Succes

Selvfølgelig kan succes være svær at måle. I dag, Jomfruen, kan du finde dig selv i bunden af stigen med en ringe 1’er. Men husk, dalene er lige så vigtige som toppene. Lærdommen du tager med dig i dag, kommer til at hjælpe dig i fremtiden. Knib øjnene sammen og mav fremad!

Dagens dyr: Giraffens dag

Dagens dyr for Jomfruen er Giraf. Denne majestætiske skabning stræber altid efter at nå nye højder og ser verden fra sit eget unikke perspektiv – meget som du, Jomfrue. Ligesom en Giraf, er du i stand til at se over de umiddelbare forhindringer og holde hovedet højt, trods livets udfordringer.

Afslutning

Søndag den 30-10 er en dag fyldt med op- og nedture for Jomfruen. Denne dag behøver ikke nødvendigvis at være på toppen af dit årlige højdepunkt, men fordi vi er vedholdende og dedikerede, vil vi altid finde en måde at få det bedste ud af det. Husk: Tage livet med optimisme; ligesom Giraffen, stræk halsen og sigt efter stjernerne!