Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en giraf, på grund af din evne til at strække dig og nå de højeste mål.

Dagens humør

Dagens humør får en solid fire. Ligger du mærke til det, Fisken? Dagen byder på en sprudlende gnist af optimisme. Med Jupiter i dit tegn er det umuligt ikke at føle sig høj i humøret! Selvfølgelig er livet ikke altid en skovtur, men nu er der ingen grund til at gruble for meget.

Kærlighed

På kærlighedsfronten ligger vi i midten med tre stjerner. Du kan forvente nogle blandede følelser her. Måske ligner forholdet en bjergrutschebane – mere op og ned end en trampolin. Men det betyder ikke, at du skal pakke kufferten og løbe. Nej, det er en tid for refleksion. Tænk over det hele, og lav nogle kærlige valg.

Arbejde

Arbejdslivet får to stjerner og en halv på vores indeks i dag. Merkur har gået baglæns i dit hus for arbejde, hvilket kan medføre forvirring og misforståelser. Pas på med at springe for hurtigt frem, du kan falde over dine egne ben.

Venner

På vennernes front skinner stjernerne. Venusens placering giver dig nemlig en fornemmelse af at være på din plads blandt venner. Du kan være en sand solstråle, der stråler i samværet og venskaberne.

Familie

Familien scorer topkarakter med fem stjerner i dag. Nyd denne gyldne tid! Din intuition skinner som en klar krystalkugle, og derfor kan du fornemme familiens behov og ønsker før de selv gør.

Succes

I succesdepartementet er der tre stjerner. Lad ikke de lave tal skræmme dig. Som fisken i havet ved du, at det tager tid at svømme opstrøms. Du ligger en stabil kurs, og det, der kommer, vil være værd at vente på.

Dagens dyr

Dagens dyr er ingen andre end giraffen. Ligesom giraffen, er du i stand til at strække dig selv for at nå de højeste mål. I dit hjerte bor en eventyrer, der drømmer om at strejfe frit rundt i savannen i din sjæl. Du trives bedst, når du kan lade hovedet strække sig opad og væk fra flokken, hvor du kan se det store billede på sikker afstand.

Nu er søndag, den 30. oktober, din dag, Fisken. Vær parat til at dykke dybt ned i havets dyb og vinden op mod himmelens toppe. Må de kosmiske energier guide dit rigtige sind, og sprede lykkelige bølger i enhver retning. Husk, du er stærkere, modigere og mere elskelig, end du tror.