Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du manifesterer standhaftighed og beslutsomhed.

Dagens humør: 4

Først og fremmest, kan Vædderen forvente en god mandag, så lad os roligt dykke ned i stjernetegnenes verden. Jovist, det er kun mandag, men med Uranus, planeten for forandring og innovation, der smiler i dit horoskop, vil humøret være det rene klondike. Ikke mindst vil du mærke en fornyet energi, som man normalt skulle tro kun hørte weekenden til. Forvænt det uventede og du vil ikke blive skuffet.

Kærlighed: 3

I kærlighedens verden er det aldrig kedeligt, vel? Som en ægte Vædder, søger du ofte passion og intensitet i dine relationer. Men, med Mars i tæt aspect med Pluto, kan lidt turbulens opstå. Det er ikke nødvendigvis mørke skyer, for udfordringer kan ofte bringe det bedste frem. Så åbn dit hjerte, og husk at kommunikation er nøglen.

Arbejde: 2

Arbejdsmæssigt ser det ud til, at det er en dag, hvor du vil skulle arbejde for føden. Med Saturn i dit hus for arbejde og karriere, kan du forvente, at der kræves ekstra indsats fra din side. Dog er det værd at nævne, at “stoisk ro” ofte gør mirakler i turbulent tid, så hold hovedet koldt.

Venner: 5

På vennefronten, får du dagens højeste karakter. Med Jupiter beliggende i et af de mest sociale områder af dit diagram, er det perfekt tid til at samle dine venner og bruge kvalitetstid sammen. Det er en rart med en femmer, ikke sandt?

Familie: 4

Familien er et hjertelig emne for enhver Vædder og det kan være at du får brug for at styrke disse bånd i den kommende tid. Til gengæld vil der være del glæder at hente fra hjemmefronten. Det er her Mars kommer til sin ret og viser sin magt.

Succes: 3

Endelig, med hensyn til succes, kan det tyde på at du står ved et springbræt. Det er såmænd godt med en flot tre’er, at du får tid til refleksion, og måske en velfortjent hviledag. Forbered dig på et stort skridt, der står for skud snart.

Dagens dyr: Tiger

Hvorfor er Tiger dagens dyr? Siden tidernes morgen har tigeren i mange kulturer været et symbol på standhaftighed, beslutsomhed og mod. Ganske passende for en vædder, ikke? I denne tid, er det værd at tage disse lektioner til sig. Så tag dagen som en tiger og vælg det usædvanlige, det ukendte, det bukker, det ruller og det går!

Mandagen den 07-08 er en dag fuld af potentiale. I gamle dage troede man, at mandagen var dømt til at være trist og sløj, men det er ikke tilfældet for dig i dag som Vædder. Du står ved begyndelsen til en uge, hvor du bliver inviteret til at overgå dig selv i tålmodighed, ro, kærlighed, og resilience. Det er dine stjerner, der taler! Tag dem med kyshånd og skab det liv, du drømmer om. Literally. For som man siger, “Det er i drømmene, man fanger stjernerne”.

God uge, Vædder!