Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Du vækker frygt og beundring i de andre.

H2: Dagens humør

Dagens humør får en solid 4’er. Intet mindre kan det blive til for en Skytte. Med Jupiter der spiller på dit klaviatur i dag, vil du finde dig selv i højt humør. Du glider som en sniker gennem dagen, med en legendarisk optimisme og længsel efter eventyr.

H2: Kærlighed

Kærlighedsmæssigt bliver det en 3’er. Skytten er kendt for at være ærlig, trofast og er ret så direkte. Du vil mærke en stor lyst til at opleve noget utraditionelt i kærlighedens tegn, men husk på, at din partner også skal være med på ideen. En romantisk udflugt, vil måske være det, der frisker forholdet op i dag?

H2: Arbejde

På arbejdsfronten får du en 2.5. Skytten er kendt for at være målrettet, og det vil være til din fordel. Men med Mars modsat din tegns planet Jupiter, kan du opleve nogle udfordringer. Tag ikke overilede beslutninger, og forsøg at holde fast i din optimistiske indstilling.

H2: Venner

Vennernes betydning for dig i dag er en 4’er. Du er generelt kendt for din store generøsitet overfor dine venner, Skytte, og i dag vil det betyde ekstra meget for dig at vise det. Gør lidt ekstra for dine nærmeste i dag og mærk, hvordan det løfter din egen energi.

H2: Familie

I dag, Skytte, får familieværdierne en velfortjent 5’er. Med Månen i positiv aspekt til dit stjernetegn, vil du føle en ekstra tilknytning til din familie. Brug denne dag til at give dem en ekstra tanke, og se om du kan tage dig tid til at besøge dem.

H2: Succes

Vi runder af med succesen, der får en 3’er. Du vil få et boost af Jupiter, der giver dig optimismen til at tage initiativ, men husk at vise respekt for andres måde at gøre tingene på, så du ikke kommer til at træde nogen over tæerne.

H2: Dagens dyr

Dagens dyr er Tigeren. En tiger symboliserer styrke, majestætisk skønhed og en ubændig vilje. Sådan er det også for Skytten. Din viljestyrke og din stræben efter at nå de højder, du sigter mod, mimikerer en tigers majestætiske rejse gennem junglen.

H2: Afslutning

Mandag 07-08 vil starte lidt tungt, Skytte, men det vil hurtigt ændre sig. Så tag den med ro, du skal nok nå det hele. Husk på, at uanset hvor udfordrende en situation kan synes, så har du hele universets positive energier bag dig. Du er stærk. Du er modig. Du er en Tiger!