Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Papegøje. Fuld af vitalitet og visdom.

Dagens humør: 4

Nuvel, lad os hoppe lige i det! Skorpioner, I er i for et humørsmæssigt plus i dag. Med Jupiter i jeres femte hus, er dagens humør et rungende “4”. En endeløs flod af positivitet skyllet ind over jer og venter på at briste i en sprudlende bølge af glæde. Denne optimistiske atmosfære er den perfekte grobund for en indholdsrig og positiv dag. Lader vi os styre af stjernerne? På denne mandag den 7. august, så ja!

Kærlighed: 3

Der er ingen grund til at tage chokolade fra en baby, men hvad med at tage noget tid for dig selv? Venus, planeten for kærlighed, er i retrograd, så det kan være klogt ikke at kaste sig hovedkulds ud i romantiske eventyrer. Jeg tildeler kærlighed karakteren “3”. Det er ikke slidbanen, bare en mild reminder om, at det ikke altid er lutter lagkage. Tag det roligt og husk, kærlighed er ikke en tredje række bilet til en Justin Bieber koncert, men snarere en langt dybere forbindelse, der kræver tid.

Arbejde: 2.5

Hold fast, Skorpioner. Arbejdslivet kan være en svingdør i dag. Med Merkur i jeres sjette hus i opposition til Uranus i jeres tolvte, kan forandringer dukke op fra det uventede. I får en “2.5” i dag. Jade Vindue, Skorpioner, intet guld uden grus. Tag udfordringerne med oprejst pande, læn jer ind i ukendte omstændigheder og hold øje med de potentielle chancer, der lurer i udkanten.

Venner: 4

Eh voila! Vennekredsen er på toppen i dag, vennerne står i kø for at tilbringe tid med jer. Med en venlig “4” i dag, er det på tide at droppe fjernbetjeningen, slukke æbletærte-serien på Netflix og kaste jer ud i nogle sociale aktiviteter.

Familie: 5

Lad trompeterne lyde! På familiens stjernefront er alt ved det gamle. Med Fuldmånen i dit fjerde hus, kaster jeg en “5” på familien. Fra spilnætter til familieudflugter, vil de nære bånd gnistre med varme og nærhed. Vi kender vel alle udtrykket, “blod er tykkere end vand,” og det er særligt sandt i dag.

Succes: 3

Okay, lad os være ærlige. Succes kan være en svær nød at knække i dag. Neptun, planeten for drømme, i kvadratur til jeres tegn kan skabe forvirring om jeres mål. Så succes får en “3”. Men ved du hvad? Stormen varer ikke evigt. Begræns jeres forventninger for nu, men mist ikke håbet. Skyerne vil klare op, og solen vil igen skinne.

Dagens dyr: Papegøje

Og nu, trommehvirvel venligst… Dagens dyr er den fantastiske Papegøje! Hvorfor, tænker du måske? Papegøjen er kendt for dens farverigdom, vivekvækethed og visdom – egenskaber, som Skorpionernes dag kommer til at være fyldt med. Akkurat som en Papegøje der fløjmæssigt stiger til skyerne, skal I hæve jer over dagens udfordringer med vitalitet og mod, og sprede farver overalt, hvor I går og står.

Tak for nu, Skorpioner, og husk: Denne mandag 7. august ligger verden åben, og det er op til jer at gribe den med begge hænder! Vi ses i morgen.