Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve, fuld af styrke og beslutsomhed.

Dagens humør: 4

I dag, kære Løve, vil du uden tvivl føle dit indre glød og ild stråle klart. Du står med hovedet hævet og ånder din indre styrke ud på denne skønne dag. Der er en følelse af optimisme og vitalitet, som springer frem i luften omkring dig, og det vil uden tvivl løfte din energi op.

Kærlighed: 3

Dagens kærlighedsvurdering er en solid tre. Din løveenergi gør dig sexet og attraktiv, men tag det langsomt i dag. Kærligheden omkring dig bærer på en stille ro. Måske skal du bruge tiden på at være sammen med den, du elsker, uden nødvendigvis at tage livets store beslutninger? Som solens børn er Løvens hjerter ville og frie, men deres loyalitet er usvigelig. Nyd denne fredelige dag i kærlighedens objektive favn.

Arbejde: 2.5

I arbejdssammenhæng kan der være lidt uro i gemene for Løven i dag, og derfor lander den samlede score her på 2.5. Det virker som om der er et skær af disharmoni i luften på dit arbejde. Ekstra tålmodighed og omhyggelighed kan være nødvendig.

Venner: 4

Når det drejer sig om venskaber, er Løven i dag i sit sande element. Du oser af loyalitet og venlighed, og venskabshanden bliver rakt ud til alle dem du møder. Folk vil føle sig tiltrukket af din magnetiske personlighed, så inviter dem ind i dit wild for en god snak og et brøl af latter.

Familie: 5

Indenfor familien vil Løvens beskyttende natur komme rigtig i spil i dag. Du vil sørge for, at alle dine kære har det godt, og ros vil strømme din vej. Glæd dig over og oplev det dybe og meningsfulde i familiemødet.

Succes: 3

Med hensyn til succes spiller universet lidt kispus med dig i dag. Bag skyerne skinner solen, men der kan være et eller to uventede bump på vejen. Hvis du er rolig og afventende, kan du blot tippe over i succesens favør.

Dagens dyr: Løve

Dagens dyr er ingen ringere end dig selv, den magtfulde Løve! Din styrke, værdighed og indflydelse er betagende, og det er drivkraften i din natur. Du er fyldt op med en brændende lidenskab og et brølende mod, nøjagtig som en løve. Din evige beslutsomhed og vilje til at kæmpe for det, du tror på, er hvad der virkelig gør dig til en konge i junglen!

Mandag den 07. august

I dag, på denne dejlige mandag den 07. august, vil solen skinne lidt ekstra på vores løve. Universet vil flirte lidt med dig og bringe uventede overraskelser og gaver. Vov dig ud i det ukendte og oplev de mange vidundere, der venter på dig. Tro på dig selv, Løve, og din indre ild vil lede dig gennem enhver udfordring!