Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Papegøje.

Dagens humør: 4

Hej Fisk, grib dagen med stort smil, for humøret i dag er næsten på toppen! Energien fra Jupiters indflydelse vil fylde din dag med optimisme. Du kan føle dig alle tiders, fyldt med glæde selv ved de mindste ting. Men husk, vist er humøret højt, men det skader ikke at have to ben på jorden.

Kærlighed: 3

Ah, kærlighedens bølgeskvulp kan være uforudsigelige. Dit hjerte vil følge Mars og Venus’ dans tættere idag og det vil la sig mærke i dit kærlighedsliv. Lidt turbulent, men dog stadig bundsolid. Ja, Fisk, måske snakker vi om lidt flere bølger end du er vant til, men roen efter stormen bliver det hele værd. Efter en lang dag i kærlighedens vandmasser, er en lun pude det bedste sted at lande, er det ikke?

Arbejde: 2.5

Hvad så Fisken, hvordan går det med det der arbejde? Føler du, at du har fanget for lidt i dit net for nylig? Hvis du gør, så skynd dig ikke at give kastefærdigheden skylden! Den midlertidige mangel på fangst er snarere et resultat af Merkurs position end din egne evner. Ja, det bliver en dag med lidt modvind, men bare slå et par ekstra slag med halerne.

Venner: 4

Dine venskaber vil i dag være en kilde til stor glæde. Uranus’ indflydelse skaber sjove og mærkværdige situationer i dit sociale liv, som du vil se tilbage på med et stort smil. Det vil være en dag med nye møder, gamle kammerater og uforglemmelige øjeblikke. Så lad Venus lede dit korstog i vennernes verden.

Familie: 5

Neptun, din hersker, ligger stærkt over dit familieliv i dag. Visse dage bliver man simpelthen nødt til at lægge alt til side og bruge tiden med de nærmeste. Det bliver sådan en dag, hvor båndene bliver styrket og gensidig støtte vil skabe stærke positive svømmeslag. Familien vil være fyret der holder dig varm i det kølige ocean.

Succes: 3

Erfolgen kommer ikke i store tidevand i dag, men små skvulp af triumf og tilfredshed vil peppe dagen op! Hverken Merkur eller Venus viser tegn på store gevinster, men glæden og tilfredsheden har intet at gøre med størrelsen af præmien. Så hold fast i din indre ro og svøm støt imod målet.

Dagens dyr: Papegøje

Fremhæver vi dagens dyr, falder valget på den farverige og glade papegøje. Denne harmonerer perfekt med din åndsindstilling i dag, Fisk! Ligegyldigt hvor mange gange bølgerne skyller henover ryggen på dig, vil du altid dukke op igen med en sang i hjertet, fjerpragtig som en papegøje.

Sådan en mandag, den 7. august, må man sige at livet ikke er for hundefiskene! Der er både højvande og lavvande, bølger og stilhed, men du, kære Fisk, navigerer dem ligeså elegant som den smukke papegøje i sit himmelblå ocean. Glem ikke, du er elsket og værdsat, også på dage hvor Månen virker lidt fjernere end vanligt. Goddag mandag, goddag skønne uge!