Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør: 4

Humøret er hævet i dag, kære Tyr! Med Venus stigende i dit sjette hus, kribler det i dig med lethed og ubekymret glæde. Der er et element af spontanitet i luften, og det vil i høj grad bidrage til din indre solstråle. Selv om du vil blive mødt med udfordringer i løbet af dagen, er du afsat til at behandle dem med et smil.

Kærlighed: 3

Kærlighedens planet Venus har forladt dit syvende hus og bevæger sig langsomt hen imod dit ottende hus. Denne position vil medføre nogle ændringer i dit kærlighedsliv. Selvom forholdet ikke sprudler som sædvanligt, betyder ændringerne i planeternes positioner, at du vil være i stand til at navigere i disse ændringer med finesse.

Arbejde: 2.5

Arbejdsmæssigt ligger dagens fokus på kommunikation. Med Merkur, bedrageriets planet, sneaker omkring dit tiende hus, skal du vise ekstra forsigtighed, når det kommer til at udveksle information. Dette kan føre til nogle kortsigtede vanskeligheder, men over tid vil du bruget det til fordel for at styrke din position på arbejdspladsen.

Venner: 4

Når det kommer til venskab, så vil Mars’ position i dit ellevte hus hjælpe med at opbygge stærke bånd. Selv hvis du føler dig lidt isoleret, vil dagens energier bringe positive muligheder for sociale interaktioner særligt fra sent eftermiddag.

Familie: 5

Familie er kernen i dit liv i dag, kære Tyr! Med Jupiter placeret i dit fjerde hus, vil du opleve nogle dybt meningsfulde øjeblikke med dine kære. Et skænderi her og der kan forekomme, men vil ikke tage noget fra den generelle glæde.

Succes: 3

I dag nå du måske ikke til toppen af bjerget, men du vil dog være i stand til at nå nogle milepæle. Saturns placering i dit andet hus indikerer en god balance mellem “hvad du har” og “hvad du ønsker”.

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr er tigeren! Ligesom tigrene inviterer dagens astrologiske miljø dig til at være modig, for at jage dine ønsker og skære gennem mørket for at finde dit indre lys. Tigre er kendt for deres utrolige styrke og mod- nøjagtigt de egenskaber planeternes position i dag opfordrer dig til at omfavne.

Til sidst skal du huske, at denne mandag den 23de oktober ikke er en hvilken som helst dag. Det er din dag, Tyr. Tag dig tid til at gribe ud efter alt, hvad hjertet begærer, og lad heller ikke et smil falde ud af robotternes kode…