Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flamingo. Fordi du står stærkt og skinner lyserødt blandt de grå.

Dagens humør

Vi giver dig 2 ud af 5 i dag, Krebs! Skylden kan placeres på Månens position i dit tegn, der kan resultere i en gråmandag. En følelse af træthed og almindelig ugidelighed, kan du opleve på denne smukke oktoberdag. Men kan man bebrejde månen for alt? Husk at inddrage nogle lyse nuancer i dit sort-hvide maleri. Du formår at omdanne dit humør til noget positivt.

Kærlighed

På kærlighedsfronten scorer du 3 ud af 5. Selv om Mars’ position generelt skaber spændinger, kan du enes med din partner eller igangsætte en tankevækkende diskussion. Hvor frustrerende det end kan være, vil det muligvis føre til udvikling og styrkelse af jeres forhold på lang sigt. Er det ikke lige netop, hvad alle higer efter?

Arbejde

Her er noget at råbe hurra for! Du får en solid 5 på arbejde. Embrace it! Med Jupiter i den tiende hus er det nærmest selvskrevet, at du vil være kreativ og produktiv på arbejdsfronten. Dit fokus og engagement vil skinne igennem, og dine kolleger vil anerkende dine præstationer. Så du kan godt hive kaffekoppen frem, og nyde smagen af succes.

Venner

Vennerne? Du scorer 4 ud af 5 i dag. Med dit stjernetegns naturlige indblik i andre menneskers følelser, er du altid en pålidelig skulder at græde på. Du er også den, der hiver gutterne op, når de er nede. Så inviter dem på en varm kop kakao og hyggelige snakke i sofaen.

Familie

Familien – din klippe, dit sikre sted. Her har du en solid 5’er. Familien fylder meget i dit liv, og i dag er ingen undtagelse. Samværet med dine nærmeste vil give dig den tryghed og styrke, som du har brug for på en trist mandag.

Succes

På succesfronten får du en solid 4’er. Skyerne over dit univers vil langsomt, men sikkert begynde at skille sig ad, og solens stråler vil skinne igennem. Hvis du tør, kan denne dag være din chance for at bringe dine idéer og drømme frem. Tør du tage springet?

Dagens dyr

Dagens tip: Vær en flamingo i en flok duer. Mens alle omkring dig måske er mere grå i det, har du evnen til at lyse op i mængden. Dit medfødte talent for at tilføre skønhed og farve til dit miljø vil give dig berømmelse. Ja, du er en flamingo; ikke bange for at vise dine ægte farver på trods af omgivelsernes gråtoner.

Afslutning

Lad os indhylle denne mandag, dateret den 23. oktober, i en positiv aura. Selv om dagen kan starte gråt, har du alle nøglerne i hånden til at vende dagen til det positive, og gøre den lige så farverig som en flamingo. Husk, krebs: din styrke ligger i din evne til at finde lyset, selv i mørket. Så, lad os gøre denne mandag til en god start på ugen.