Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør: 4

Månen i dit tegn ligger bekvemt i det bløde område af dit sind, hvilket fører til en følelse af tilfredshed og indre ro. Din intuition er skarp i dag; lyt til hvad den har at sige. Selv det mest forvirrede indre puslespil vil begynde at ligne en solklar himmel. Dagens humør får 4, klart vejr og smuk udsigt er i vente!

Kærlighed: 3

Kårens måne kan forstyrre dine tanker ekstra – er det kærlighed eller bare en flygtig forelskelse? Den flirtende energi kan pakke dig ind i rosa bobler, men husk at holde begge ben på jorden inden du springer i med begge ben.

Arbejde: 2.5

Mars-sol konjunktionen vil udfordre din tålmodighed på jobbet. Du vil måske føle at tingene tager længere tid end forventet. Du vil måske skulle forhandle med din selvstændighed, men det vil også være en mulighed for dig til at raffinere dine evner og kompetencer.

Venner: 4

Uranus planetens placering fører til øgede sociale aktiviteter. Dine venner vil være dit støttende netværk, giver dig det nødvendige boost til at navigere gennem dagens udfordringer. Hav tillid til, at de er der for dig, lige så meget som du er der for dem.

Familie: 5

Med Jupiter, der harmoniserer med dit stjernetegn, er relationerne i din familie stærkere end nogensinde før. Tag til dig denne kærlige energi. Din familieliv vil være et støttepunkt i dag.

Succes: 3

Pluto kan være lidt drilsk, når det drejer sig om dine ambitioner og succes. Du vil finde dig selv i en gådefuld labyrint, hvor du har mulighed for at opdage nye veje. Tag det som en udfordring – og en mulighed for at udforske nye horisonter.

Dagens dyr er koalaen – et af naturens mest afslappende væsener. Ligesom koalaen trænger du måske til at bruge lidt tid i dag til at slappe af oppe i “trætoppene”. Glem ikke at give dig selv lov til at lade op.

Dagens positive besked: Selvom det er mandag, den 23. oktober, kan du ikke lade være med at føle dig lidt henrykt i dag. Universet er dit egentlige hjem, og det holder altid en varm kop te klar til dig. Så tag dagen i stiv arm, Fiskene! Spring hovedkulds ud i det uendelige univers, fortæl dine historier, del dit smil! Universet venter på at høre fra dig!