Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Puma. Hurtig, adræt og nysgerrig.

Dagens humør

Dagens humør står til en solid 3.5 for vores Skorpione i dag. Med Mars som jeres herskende planet kan der være en følelse af uafklarethed, men frygt ej, for skorpionens styrke er i sin evne til altid at finde mørket og belyse det. Den forskruede nerve af forvirring vil lindre som dagen skrider frem. Kurven opad kan være langsom, men husk nu, det er jo fredagen, måske den bedste dag i ugen!

Kærlighed

Kærlighedens skæbne sidder i dag på en neutral 3. Nogle vil mene, at det er en smule sand i maskineriet, men mist ikke modet Skorpioner. Når det er sagt, vil din magnetiske tiltrækning ikke gå ubemærket hen, så hvis du også kan senttere dig selv i nuet, vil du være i stand til at rette lyset mod din partner, hvilket vil føre til fornyet harmoni og passion.

Arbejde

Jobbet tager en smule baghjul i dag med en karakter på 2. Men lad ikke det få dig ned med nakken. Lad snarere dagens lavere energiniveau være din chance for at hvile og genoplade, for opnåelsen af en langsigtede visioner handler ikke om at være på højeste gear hele tiden; det handler om at vide, hvornår der skal trædes på speederen, og hvornår der er brug for en puster. Så træk stikket ud og nyd fredagens afslappende tempo!

Venner

Det sociale liv skinner i dag med en grandios 5. Fra gamle vennekredse til nye bekendtskaber, er der meget at se frem til i dag. Dit magnetiske væsen vil danne utallige ubrudte bånd. Så nyd livet med dem, for hvem du er en vigtig person.

Familie

Familieforhold får en flot 4 i dag. Du vil opleve en stærk forbindelse til dine kære, og have mulighed for at styrke båndene endnu mere. Vær åben, oprigtig og til stede. Der er masser af kærlighed at hente her.

Succes

Endelig, i succesafdelingen, venter en solid 3,5 på dig. Vær ikke nedtrykt, for selvom succes ikke er din primære drivkraft dag, er det vigtigt at huske, at du aldrig er langt væk fra dit næste store gennembrud. Har du nogensinde tænkt på, hvor meget en vandmand kan lære fra en skildpadde? Skorpion, dit stædige drive kan være din største allierede, men husk, succes er en rejse, ikke en destination.

Dagens dyr

Baseret på dagens astrologiske råd, er dagens dyr en ‘Puma’. Med sin adræthed og hurtighed repræsenterer Pumaen i dag din nysgerrige og hurtige natur.

Til sidst, Skorpione, på denne vidunderlige lørdag den 28., glem ikke – Det er livet der er din mest værdifulde gave. Nyd hvert eneste øjeblik og husk, at som skorpion har du den utrolige evne til at forvandle ethvert scenario til din fordel. Så tag denne dag med masser af sjov, kærlighed, hvile og selvfølgelig, med dine venner og familie ved din side!