Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra, fordi du stræber efter balance og harmoni.

Dagens humør

Skiftende stjerneformationer spreder dagens humør som en løvemand på en farverig efterårsdag. Det er en 4’er. Du vil føle dig ved godt mod og være fuld af energi takket være stjernesirkulationernes indvirkning. Men husk; på en varm luftballon kan det blive lidt køligt i højden.

Kærlighed

Kærlighed bag korsbuen får 3 point i dag. Venus passerer Mars i dag, hvilket kan medføre nogle gnister, men også indføre lidt strid i din kærlighedssektor. Forsøg at forstå og acceptere andres synspunkter, i stedet for kun at holde fast i dit eget standpunkt.

Arbejde

Arbejdet får dagens laveste score med 2.5 point. Saturn slår en bue over Merkur, hvilket kan føre til forhindringer på jobbet. Fortvivl ikke, dette er bare en midlertidig fase, og du vil muligvis skulle lære at håndtere strabadserne på en mere tålmodig måde.

Venner

Apropo venner, vi er oppe på en 4’er. Du er kendt for din loyale og beskyttende natur, der er typisk for løver. I dag vil dine venner sætte pris på din støtte og gavmildhed. Brug lidt tid med dem, det vil løfte din ånd.

Familie

Familien topscorer med en solid 5’er! Jupiter, planeten for udvidelse og vækst, har en favorabel position i dag. Det betyder harmoni på hjemmefronten og en masse tid til hyggelige familiemiddage og hyggestunder.

Succes

Når det gælder succes, er vi på en solid 3’er. Solen, løvens herskerplanet, vedbliver at skinne i den sydlige sektor af dit horoskop. Du vil opleve succes i visse områder, men der vil også være nogle skuffelser. Det er helt normalt, og denne erfaring vil ruste dig til fremtiden.

Dagens dyr

Dagens dyr er – Zebra! Med det stribede mønster, der symboliserer balancen mellem sort og hvid, repræsenterer zebraen dig smukt i dag. Ligesom zebraen, skal du i dag stræbe efter at sikre balance og harmoni på alle livets områder.

Så venner, det er lørdag den 28. oktober, og denne dag skyder en sølvkugle mod skyerne – hver dag er en ny begyndelse, og det er noget at fejre. Kast dine bekymringer overbord, tag det gamle smil på, og gør din dag mindeværdig.