Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en papegøje. Farverig, livlig og kommunikerende.

Dagens humør

Din humørbarometer er på all-time høj og har fået karakteren 5! Skylden kan gives til Månens positive indflydelse i dit stjernetegn, Fisken. Fra det kosmiske skuespil føler du dig livlig, optimistisk og godt tilpas med verdenen omkring dig. Løft dit glas til fremtiden, Fisken, og hold det sprudlende humør ved lige!

Kærlighed

I romantikkens verden føler du dig ret godt tilpas med en respektabel karakter på 4. Kærlighedsplaneten, Venus, står gunstigt i dit tegn og bringer harmoni i dine parforhold. Måske er det tid til at tage din romantiske partner på en overraskelsesdato?

Arbejde

Arbejdsmæssigt er et bedre tidspunkt lige om hjørnet. Din karakter er 2.5 – der er plads til forbedring. Saturns stilling kan skabe lidt bump på vejen. Men husk, Fisken, svært træk sætter kursen for bemærkelsesværdige gennembrud.

Venner

Venskab står stærkt for dig i dag med en karakter på 4. Med Neptuns indflydelse kan du forvente nogle sjove og uforglemmelige stunder med dine venner. Lad ikke mulighederne glippe, Fisken.

Familie

Familieforhold er behagelige, men kræver lidt ekstra opmærksomhed, hvilket sætter din karakter til 3. Der kunne være enkelte misforståelser hos dine nærmeste. Lyt, forstå og vis kærlighed. Under Plutos indflydelse er der mulighed for at styrke disse bånd.

Succes

Mht. succes, er du på toppen med karakter 5! Jupiter bringer masser af muligheder og bedste tider på vej. Husk, Fisken, succes kommer i mange former. Hvordan vil du bruge denne favoritomgang?

Dagens Dyr

Dagens dyr er Papegøje. Akkurat som en papegøje er du farverig, livlig og fremragende til at kommunikere. Dagens budskab er “Spred farver, liv og glæde omkring dig!”

Inden denne dag, lørdag den 28. oktober, er ovre, husk at sætte tid af til at nære din sjæl. Nyd, elsk, del fra hjertet og se livet folde sig ud i sin fulde glans. Med månens kraft til din fordel, er dette en god dag til at fejre de mindre sejre. Husk også at dele dit gode humør og positive energi med dem du holder af. Er du klar til en dag fyldt med muligheder, Fisken?