Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en panda.

Dagens humør

Hør nu her, dagens humør scorer 3 stjerner på vores humørbarometer. Det er ikke fordi alt er sort som i en bjørnehule, men vi har heller ikke landet i champagneparken. Vi ser himlen med tågete nuancer, og Uranus, planeten for opvågning og forandring, befinder sig i skyttens tegn. Det kan give en vis uforudsigelighed, lidt som en zoologisk have uden kort. Det er bare at holde tungen lige i munden, tage dagen som den kommer, og husk på – hver dag er ikke en søndag.

Kærlighed

Sådan, venner! Du kan roligt pudse charmeskoene for kærlighedens planeter er helt på din side i dag. Karakteren for kærlighed lander på 4 stjerner og for god grund. Venus danser i universet sammen med Mars og skaber et energisk kærlighedspar med power nok til at sende raketter til månen! Men pas på, det er bestemt ikke dagen til at flirte med den gifte nabo. Alting med omtanke, som man siger!

Arbejde

Arbejdslivet tegner til en solid 4 på skalaen, så det er bare om at komme i sving. Mars, der styrer energi og handling, skinner stærk i Jomfruens tegn og giver dig både skarp koncentration og fokus som en ørn i luften. Det er bare om at knokle med det samme momentum, men husk, ingen roser uden torne – der vil være udfordringer, der skal håndteres.

Venner

Oh là là, på vennedepartementet har vi en brandvarm 5’er. Jupiter, glædens og sammenholds planet, befinder sig i Vædderens tegn. Dine venner vil være der for dig som abebjergene i en sulten leopard’s territorium. Så pak picknickkurven, invitér dine venner og nyd dagen. Men husk, selv den bedste ven er menneske – forståelse og tolerance er nøgleord.

Familie

Når det kommer til familie, må vi være ærlige og give det en karakter på 2. Saturn sidder stadig tung i dit stjernetegn og skaber en vis tyngde. Familien betyder alt, ingen tvivl om det, men det kunne godt tænkes, at der vil være en familie middag eller to, man helst vil springe over. Husk, man kan ikke vælge sin familie, men du kan vælge, hvilken mentalitet du møder dem med.

Succes

Fire stjerner til succes i dag. Merkur, kommunikationens planet, er i harmoni med din sol. Så, succesraten er højere end en girafs hals. Tag fat om nældens rod, og grib dagens mange muligheder.

Dagens dyr

Og ta da! Dagens dyr er intet mindre end en panda. Så gudskelov for den lille bamse! Pandaen repræsenterer indre styrke og ro, hvilket er netop hvad du har brug for på en dag som i dag. På trods af udfordringer og humørsvingninger, står pandaen solidt plantet i jorden – elsket og respekteret af alle.

Dagen i dag

Så der har du det, denne smukke tirsdag, d. 2. marts! Dagen har nok af muligheder og opfordringer til både at styrke relationer og arbejde. Gør det med et smil, husk at trække vejret, og ved, at som en magnet trækker stål til sig, så vil du også tiltrække positive vibrationer fra universet.