Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør

Humøret rækker i dag op på 4 stjerner, vandmand. Med Venus og Mars’ positioner kan du forvente, at være fyldt med fornyet energi og positivitet, som helt sikkert vil smitte af på dem omkring dig. Er det ikke fantastisk at kunne sprede glæde? Små ting, såsom fuglene der chirper i træerne eller en varm kop kaffe, vil frembringe et smil på dine læber.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, lover stjernerne kun en 2. Du må være parat til at se tålmodig og forstående ud i dag. Det kan være, at din partner eller interesse er i en kringlet periode, og kræver dit støtte og forståelse. Men husk, at solen altid stiger efter en mørk nat.

Arbejde

På jobfronten spreder stjernerne mangfoldighed og kreativitet med en flot score på 5. Du er en stjerne, hvor du modtager anerkendelse på grund af din hårdtarbejdende natur og evnen til at improvisere i udfordrende situationer. Gør et godt stykke arbejde, og lad ikke noget komme i vejen for din succes.

Venner

Du får 3 stjerner på venneskalaen. Bruddet på Venus kan nemlig skabe lidt træghed i dine sociale interaktioner, men fortvivl ikke. Gør en anstrengelse, send en tekst eller to, vink gennem det virtuelle vindue, og det vil være nok til at holde forbindelserne stærke.

Familie

I familieafdelingen er du på toppen med betagende 5 stjerner. Du kan forvente et harmonisk og fredeligt hjemmemiljø, hvor kærligheden og varmen fra dine nærmeste lyser op i dit liv. Hvad er der mere tilfredsstillende end at komme hjem til en kærlig familie?

Succes

Som for succes, har du 3 i dag. Ting kan være lidt langsommere end forventet, og du kan føle dig fastlåst på visse steder. Men dette er ikke tid til at miste troen, vandmand! Nogle gange er tålmodighed nøglen til det rigtige øjeblik.

Dagens dyr

Dagen dyr er Zebraen – en skabning fyldt med kontrast og balance, ligesom dagen i dag. De sorte og hvide striber på zebraen symboliserer harmonien mellem modsætninger – lige hvad du har brug for at omfavne i dag. Så vandmand, tag en side fra zebraens bog og find balance mellem kontraster!

Lad denne smukke fredag den 27-10 være en dag fuld af kærlighed, forståelse og tålmodighed. Tro på universet, tro på dig selv og husk, at også de grå dage er fulde af skønhed. Ønsker dig en dag så farverig som zebraens striber. God dag, Vandmand!