Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør

Vi starter med dagens humør for vores holdbare Skorpioner, som har karakteren 4 på skalaen. Hvor kommer al denne livsglæde fra? Det er en rigtig solskinsdag for Skorpionen. Universets energi og vibber er simpelthen positive for dig i dag. Du sprudler, og de positive vibringer sidder lige i skabet.

Kærlighed

Når det gælder kærlighed, er karakteren i dag en lidt lunken toer. Skorpionen, du har tendens til at være lidt for intens, og det kan i dag give anledning til nogle mindre misforståelser. Husk at give plads og rum til din partner – men husk også, at det er okay at skrue lidt ned for intensiteten.

Arbejde

På arbejdsfronten er der fuld fart på. Her får du en solid femmer. Din passion og dit engagement for det du gør gør dig uimodståelig attraktiv på jobbet. Du trækker i arbejdstøjet, og det er som om, at alt bare lykkes for dig i dag. Ja, du er nærmest urørlig!

Venner

Vennerne, hjertet i vores sociale liv, scorer en flot fire. Du er respekteret for din loyalitet og din ærlighed. Men husk at give plads til også at modtage. Lad dine venner også være der for dig på en dag som denne.

Familie

Du scorer en treer på familielivet i dag. Du har en tendens til at være lidt hård ved dig selv – og det gælder også over for din familie. Husk, at de elsker dig for den, du er.

Succes

Arbejdet og det sociale liv går hånd i hånd, og med dagens succesrate på en massiv femmer, kan du godt tillade dig at strække armene i sejrsrus. Du må godt nyde følelsen af succes, både på jobbet og i vennegruppen.

Dagens dyr

Dagens dyr er storslået, intens og majestætisk – ligesom Skorpionen selv. Ja, i dag er du en Tiger. Du er dronningen eller kongen i din jungel, og du er ikke bange for at vise din styrke. Vores Tiger symboliserer kraft, autoritet, selvsikkerhed og handlekraft, alt det som kendetegner en ægte Skorpion.

#

Fredag den 27. oktober ser ud til at være en heldig dag for Skorpionen. Du er klar til at tage verden med storm. Din styrke og frygtløshed er opløftende. Husk ser frem til en fantastisk weekend, fyldt med nye muligheder og eventyr der venter rundt om hjørnet. Nyd dit fredags-eventyr på den bedst mulige måde. Du har fortjent det!