Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en zebra. Gracil og i harmoni med dine omgivelser.

Dagens humør

Jomfruen, med kvikke Merkur som dominerende planet, vil du i dag opleve en humoristisk forskønnelse af dagens kedeligheder. Små, sjove hændelser vil prikke til din lattermuskel, som en ikke så usynlig fjeder under din sjæls skrå bræt. Det trækker op til et flot 4-tal i dagens humør!

Kærlighed

Din tvetydige hersker, Merkur, giver plads til mange overvejelser i kærlighedens mark, og dit hjerte søger balance i dag. Derfor får kærligheden en solid 3’er. Husk at lytte til dit hjerte, kære Jomfru – ikke kun med din analyseanalytiske sans.

Arbejde

Selvom arbejdet kan synes at bjerge op i dag, vil dit evige drive og nysgerrighed hjælpe dig igennem selv de mest kringlede opgaver. De kosmiske kræfter råder dig til at søge både klarhed og ro i arbejdets virvar. I dag handler det om at trække vejret dybt og stole på processen. Arbejdet scorer et tolerant 2.5 i dag.

Venner

Jomfruens loyalitet og pålidelighed gør det til en glimrende dag for venskaber. Med venlige Venus i spil, vil du stråle i selskab med dine venner. De dyrebare bånd står overraskende stærke i dag og scor en storartet 4’er.

Familie

Hjemmets harmoni stråler i dag, takket være din forbindelse med Merkur, som giver din kommunikation med familien en ekstra dybde. Udvis generøsitet og taknemmelighed i familiens skød – det er her du finder de største skatte. Familien får dagens højeste score, en flot 5’er.

Succes

Jomfruen, i dag vil dig evige stræben efter perfektion måske tvinge dig til at stoppe op og vurdere, hvad succes virkelig betyder for dig. Lad ikke din kritiske sans hindre dig i at se dine mange præstationer. Det er en 3’er dag på succes-fronten.

Dagens dyr

Dagens dyr er zebraen. Den besidder elegance og skønhed som ingen anden, men også klogskab og styrke. I dag kan du ligesom zebraen, finde harmoni i din omgivelserne og stå stærk trods udfordringer. Ligesom zebraen står stærkt i flokken, kan du i dag finde styrke i de kollektive sammenhænge, hvad enten det er venner, familie eller på arbejde.

Ha’ en forrygende fredag den 27. oktober, kære Jomfru. Mayo den strålende sol sprede sine gyldne stråler over dig, og åbne op for et univers fyldt med kærlighed, latter og harmoni.