Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo.

Dagens Humør

Fiskene, dagens humør får fem ud af fem. Selvom det er en kold og grå oktoberdag, kommer din indre flamme til sin ret. Du vil føle en overflod af positiv energi og glæde, hvor livets skønhed skinner igennem selv på den mest grå hverdagsmorgen, du vil være indeni til at lyse op dit eget og andres liv.

Kærlighed

På kærlighedsfronten får du en toer. Du skal måske ikke sætte dine forventninger for højt i dag. En romantisk gestus kan misforstås, det er ligesom når fisken svømmer mod strømmen. Men fortvivl ikke, for alt vil falde på plads når tiden kommer. Nogle gange er det bare sådan, at planeterne har brug for lidt tid til at justere sig.

Arbejde

I forhold til arbejde er stillingen positiv med en firetalskarakter. Du kan forvente en dag fyldt med produktivitet. Særligt vil du være god til at kommunikere dine idéer. Dit teamwork vil skinne igennem, og det vil ikke gå ubemærket hen hos dine overordnede.

Venner

I vennernes verden ligger du midt i skalaen med en karakter på tre. På trods af din gode energi, vil dine venner være optagede af deres egne bekymringer. Du skal ikke tage det personligt. I stedet skulle du måske bruge tiden på at bygge nye broer og udvide dit netværk.

Familie

I familielivet kommer du til tops med en femmer. Du vil i dag opleve en usædvanlig harmoni i din familie, og det kan være en chance for at løse nogle langsigtede konflikter. Den kærlighed, du giver, vil komme tilbage til dig ti gange stærkere.

Succes

Når det kommer til succes får du middelkarakteren tre. Tingene vil gå godt, men du vil måske ikke opleve nogen større gennembrud i dag. Men husk, trappen til succes bestiges et trin ad gangen, så hold dig på sporet.

Dagens Dyr

Dagens dyr er flamingo. Akkurat som flamingoen, der kan balancere på ét ben i timevis, vil du også finde balancen i dag. Din indre styrke og udholdenhed vil komme til syne, og du vil undre dig over, hvordan du klarede det hele. Som flamingoen, vil du være yndefuld, men også modstandsdygtig i dag!

Dagen i dag

Så her går vi, Fiskene, på denne fredag den 27. oktober. Gribe dagen, grine, leve. Sæt din fod frem og vis verden hvad du er lavet af. “Carpe diem”, som de siger. Vis verden, at selv en lille fisk kan skabe store bølger. Hold hovedet højt, smilet bredt og hjertet åbent – verden er dit østers!