Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en panda

Dagens humør

Dagens humør ligger på en solid 3 for dig, kære Vandmand. Neptun i dit tegn skaber en midt-på-treet-stemning, hvor du bevæger dig mellem følelsen af fjollethed og eftertænksomhed. Dine tanker vil på mystisk vis veksle mellem at være seriøse og sorgløse, hvilket kan være både forfriskende og forvirrende. Men hey, det er jo netop charmen ved at være en Vandmand, ikke sandt?

Kærlighed

På kærlighedsfronten kan du forvente en 2’er i dag. Saturns position vil bringe en smule uro på parforholdets bølgede overflade, men frygt ikke kære Vandmand. Husk, at mars går i mod Saturn, hvilket signalerer, at udfordringer i parforholdet har potentiale til at omdannes til drivkræfter for udvikling og forandring.

Arbejde

Arbejdet er oppe på et højt niveau med en solid 4, som din astrologiske karakter for dagen. Merkur, handelens og intellektets planet, ligger gunstigt i dit tegn og lover gode fremskridt, hvor din ide-rigdom og kreative tankegang vil blive kærkommen i dagens arbejde. Vandmanden er kendt for sin originalitet, og i dag vil du sandelig vise det!

Venner

På vennefronten er det fuld udblæsning med en flot 5! Venusbæltet stråler over dit tegn og giver dig en naturgivent karisma, der vil gøre dig til midtpunkt i enhver social sammenhæng. Din indbyggede magnetisme vil tiltrække gode samtaler og måske endsige nye bekendtskaber. Det bliver en dag i venners tegn!

Familie

Desværre kan man ifølge planeternes position store udfordringer med familien. En svær 0 vil præge denne del af dit liv. Pluto, konflikternes planet, sidder tungt i Vandmandens hus og lover kontroversielle diskussioner med familiemedlemmerne. Dog skal du huske: Regnvejrsdage er med til at fremhæve solskinstimerne.

Succes

Med Jupiter, ekspansionens planet, fordoblet i bakspejlet, stråler succesområdet med en karakter på 3.5. Du vil møde modgang, ja, men der vil også være succeser i sigte, nogle små, nogle store. Hold fokus og hold ud, Vandmand, for stjernerne har talt!

Dagens dyr

Dagens dyr er pandaen. Ligesom pandaen er Vandmanden kendt for sin cool og laid-back personlighed. Den kan tilbringe timevis alene, dybt fordybet i sine egne tanker, men nød virkelig også at socialisere – ligesom dig.

Afsluttende noter: Selvom tingene ser vanskelige ud på visse områder, så husk, kæreste Vandmand, at det altid bliver mørkest lige før daggry. Du har alle de nødvendige værktøjer til at håndtere dagens udfordringer, og husk at smile, fordi humøret, det er oppe på en solid 3! Og, øhm, mon ikke dine venner kan hjælpe dig med at få det op på en 5’er? God mandag, den 31. oktober, Vandmand!