Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Retfærdig, social og elskværdig.

Dagens humør: 3

Vægtere, lad os starte denne mandag den 31. oktober med dagens humør. Det svæver lige omkring en 3’er på skalaen. Ærligt talt, hvad kan man forvente? Selv stjernerne er enige om, at mandage aldrig er nemme. Men husk, om du har en god dag eller ej, har meget at gøre med dit mindset!

Kærlighed: 4

Lad os gå videre til kærlighed. Her er stjernerne lidt mere generøse, og giver en 4’er på skalaen. Den planetariske energi fra Venus gør sit job, og bringer romantik og harmoni ind i dit liv. Omend du er single eller i et forhold, er der gode udsigter til romantiske oplevelser og dybere forbindelser.

Arbejde: 2

På arbejdsfronten er der plads til forbedringer. Mars, en af dine mest kraftfulde planeter, er lidt på tværs lige nu, og bringer en smule uro på din professionelle vej. Så arbejdsfronten får desværre en karakter på 2. Men husk, at du er en kæmper, og du vil komme igennem dette med bravour!

Venner: 5

Venner, derimod, er en helt anden historie. Med Jupiter i dit ellevte hus skaber det en velsignet indflydelse på dine sociale interaktioner. Der er meget kærlighed og forståelse i dine venskaber i dag, så her får du en helhjertet 5’er på skalaen.

Familie: 4

Familie scorer også højt i dag med en 4’er på skalaen. Venus, planeten for kærlighed og omsorg, fortsætter sin rejse gennem dit fjerde hus, hvilket er en dejlig lille påmindelse om, hvor vigtigt hjem og familie er for dig.

Succes: 3

Succes er en svær nød at knække. Med Merkur i retrograd kan du føle, at tingene ikke rigtigt bevæger sig fremad. Men du skal ikke miste modet, Vægte. Så succes får en karakter på 3 i dag.

Dagens dyr: Pingvin

Dagens dyr er en pingvin. Ligesom pingvinen, stræber du efter harmoni og fællesskab. Du er social, elskværdig og stræber altid efter retfærdighed i alle aspekter af dit liv.

Mandag, den 31. Oktober, er bare endnu en dag på livets rejse. Husk, at selv på de mest udfordrende dage, har du styrken og viljen til at tage kampen op. Vægtere, jeg siger dig dette: Selv skyer på himlen kan skabe fantastiske solnedgange. Så lad ikke mandagens skyer ødelægge dit solskins humør.