Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger, fordi du har kraftfulde instinkter og naturlig autoritet.

Dagens humør: 4

Nå, nå så vædderen! Dagen begyndte lysegrøn, og kraften fra Mars giver dig den ekstra energi, der får dagens humør op på en solid 4. Du springer ud af sengen, og lige nu, kan intet gå galt. Har du bemærket, at tingene bare falder på plads? Hæng på! Ingen tid til tomgang.

Kærlighed: 3

Venus sidder i dit 5. hus, og det vil uden tvivl medføre romantiske aftener. Men lad dog ikke kærlighedsplaneten forblænde dig – der er bump på vejen. Kærlighedens vej er heller aldrig let, vel? Husk at være tålmodig, kære Vædder. Tag dagene, som de kommer, og udnyt den energi, du har til din rådighed til at skabe de mest meningsfulde forbindelser.

Arbejde: 2.5

Jupiter i retrograd påvirker arbejdsfronten, men hold skruen lige i vandet. Du skal ikke lade det sænke dit skib. Det handler blot om at navigere kyndigt gennem dagens udfordringer. Det bliver en lidt hård nød at knække, men du er en Vædder. Du er stærk og altid klar til at tage udfordringerne op.

Venner: 4

Hverken højt fjeld eller dyb dal vil stå i vejen for din sociale tilknytning i dag. Kasta dig ud i det, hæng ud med vennerne, selvom månen er i det 11. hus. De vil være din stødende kraft og din anker i dagens strømninger. Lad dem løfte din ånd og være din styrke i dag.

Familie: 5

Familien bliver dagens højdepunkt, idet dit 4. hus er belyset af Solen. Du vil føle en dyb forbindelse med din familie, der giver dig en følelse af ro og glæde. Er husets dronning ikke bare den bedste eller hvad? Udnyt denne dag til at styrke båndene i familien yderligere.

Succes: 3

Saturn besøger dit 10. hus og hold da op, det gør succes en smule hårdere at opnå i dag. Men husk, der er ingen skam i at yde sit bedste. Du er en Vædder; du giver aldrig op, du bekæmper oddene og bliver ved med at presse på.

Dagens Dyr: Tiger

Tigeren er dit dyr i dag, Vædderen. Med tigers styrke og din kappeklædte kampånd, er du en uimodståelig magt. Du er ligesom en tiger, kære Vædder – du er kongen/kvinden af din jungle, frygtløs og med en naturlig autoritet der kan inspirere mange omkring dig.

Mandag, den 31. oktober viser sig virkelig at være en energisk dag fuld af muligheder, for dig og din tigerånd. Britisk poet Alfred, Lord Tennyson, sagde det bedst: “Ligesom dyret springer, springer geniet.” Gå ud, Vædder, og vis verden, hvad du er lavet af. Et sidste råd, husk at lytte til din indre tiger, når du navigerer gennem dagen.