Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Din intuition og indre styrke er i fokus i dag.

Dagens humør:

Skytten, dagens humørkvotient får en solid 4. Mars har indledt sin rejse gennem vandløbet, og det får de indre floder til at strømme. Du har den magi, at du er ved godt mod, levende og fyldt med energi!

Kærlighed:

Afhængig af dit temperament kan denne dag enten være let temmelig skør eller komplet skæv. Men kærlighed får en solid 3. Venus skifter tegn og bringer et helt andet kærlighedsscenario ind i din verden. Er du klar til at uddybe det, der betyder mest for dig?

Arbejde:

På jobfronten, får vi en 2,5. Gå ikke i panik! Pluto styrker din selvsikkerhed og din beslutsomhed. Så selvom du måske støder på et par forhindringer, er du i stand til at navigere igennem dem med nåde. Bare husk, Rom blev ikke bygget på en dag, Skytten!

Venner:

Heldigvis scorer venskab en fremragende 4 i dag. En perle af en dag med dine venner er på vej. Nutidens planetariske energi gør socialt samvær livgivende, varmt og fyldt med latter. Så nyd det fuldt ud!

Familie:

Familien er i centrum i dag, Skytten. Vi taler en topvurdering på 5. Månen hilser på Merkur, og det gør dagens stemning hjemligt og indbydende. Så hvorfor ikke samle dine kære omkring dig og nyde deres selskab?

Succes:

Når det kommer til succes, får vi en gennemsnitslig bedømmelse på 3. Det skyldes især, at din planet hersker, Jupiter, står i spænding til Mars, hvilket kan gøre vejen mod succes bumpet. Men som det stjernetegn, der er kendt for sin udholdenhed og styrke, er vi sikre på, at du vil tage udfordringen op!

Dagens dyr:

Skytten, uanset de mindre forhindringer, er du dagens dyrs tiger. Din fokus, mod og iboende styrke vil hjælpe dig med at tackle enhver udfordring på vejen. Så hold dig stærk og brug din indre tiger til at nå dine mål.

Så Skytten, denne mandag den 31. oktober er fyldt med muligheder, glæde og selvfølgelig udfordringer. Men med din tålmodighed og ihærdigheden vil sikkerhedsdisketsen presse dig gennem og lade dig skinne på den anden side.