Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en løve. Stor styrke og vilje

Dagens humør

Løven, du får en humør-kategorisering på 4 i dag. Du er ligesom solstrålerne, der bryder igennem grå skyer – fuld af optimisme og positivitet. Pluto har udfordret dit tegn på det sidste, men du er parat til at fortsætte med en ny energi. Du vågner med en gnist i dit hjerte og en gnistre i dit øje. Så kære løve, forvent et smil på din mund i dag!

Kærlighed

I kærlighedsafdelingen skal du ikke forvente for meget. Med en karakter på 2 har vi dagens laveste karakter. Men husk, det er bare i dag. Venus har taget en lille pause i sit spil i dit stjernetegn og skabt en lille distance mellem dig og din partner. Men frygt ikke, det er midlertidigt.

Arbejde

På arbejdsfronten kan du forvente pæne 3 stjerner. Med Mars der holder sin hånd over dig, vil din kampånd og mod på arbejdspladsen være tydelige. Du demonstrerer din styrke og vilje, der kendetegner din løve-personlighed. Vid, at din hårdt arbejde vil betale sig snart.

Venner

I venskab er du nede med et fantastisk 5! Neptune spiller i dit favør og resulterer i glædelige stunder med dine kammerater. Nye venskaber kan også opstå, og du vil være i stand til at oprette forbindelser, der varer.

Familie

Din familierelation er lidt på kant i dag med en karakter på 1. Jupiter har vendt sin ryg, og det kan skabe småskærmydsler i familien. Husk at bevare din ro og hold hovedet koldt.

Succes

I succesafdelingen går du stolt med en smuk stjerneoptælling på 4. Merkur, planeten for kommunikation, peger på, at du vil være i stand til at gøre godt fremskridt mod dine mål. Så kær lille løve, træk dybt vejret og spring ind i brylluppet med succes.

Dagens dyr er løven, som er et symbol på styrke og vilje. Det er på tide, at du råber højt, lader din indre styrke skinne igennem og tager kontrol af situationen, præcis som en løve ville gøre!

Som vi nærmer os slutningen af denne dejlige mandag, den 31. oktober, så husk, selvom nogle aspekter kan være udfordrende, er du større end dine problemer! Din løve-styrke vil hjælpe dig med at overvinde enhver udfordring, der måtte komme din vej. Så tag din plads på tronen med stolt tillid.