Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Intens og dynamisk.

Dagens humør

3.5/5
Venlige og medfølende Fisk, du kan i dag føle en ny bølge af energi vaske over dig. Du bør roe ned, trække vejret dybt og løfte dit humør. Ser vi ind i stjernerne, kaster Månens forskærpete stråler et blødt lys på dig. Selv om du mærker harmonien vendt på hovedet, er det på tide at følge strømmen, tage en tur på livets flod.

Kærlighed

0/5
Åh, hold da op! Det ser ud til, at Kærlighedens Gudinde, Venus, har besluttet at lægge sig i dvale. Har du bemærket, at partnere synes at være på en bølgelængde, der er en smule mere kompliceret? Ja, ja, vi ved det godt, nogle gange er livet bare en suppe af usammenhængende ingredienser. Overvej at tage en pause, lad radiostilhed sætte ind og bruge tiden til at reflektere og genoplade.

Arbejde

4/5
Mars bevæger sig ind i din soltegn, hvilket skaber en energi, der forvandler dig til et kraftcenter. Opladt af denne kraft, vil du have evnen til at tage fattige ting op og give dem liv. Dagens arbejde er et 4/5 for dig, hvilket betyder at du har styr på tingene. Tillykke med det, du fortjener denne succesfulde dag på kontoret!

Venner

5/5
Glædestrålende, Fisk, du vil være den, som folk søger i dag. Dit sind er som en trane, der danser på en lotusblomst – rolig, fredelig og utrolig tiltrækkende. Venner vil finde trøst i dit selskab, og du vil finde glæde i deres. Dine stjerne viser fuld styrke i venskabssektoren.

Familie

3/5
Familiære bånd er tætte, men ikke altid lette at navigere. Fisk, solen har besluttet at kaste lidt ekstra lys på dit familieområde i dag, hvilket betyder, at du måske skal træde varsomt. Husk, ærlighed er bedre end sukkersøde løgne.

Succes

2/5
Det varme strålende sollys, der repræsenterer din succes, er lidt glemt i dag. Men bekymre dig ikke, hvert mørke sky har en sølvkant. Selvom succesniveauerne ligger lavt i dag, husker du, at efter mørket, kommer solens stråler altid igen.

Dagens dyr

Fisken skal i dag associere med en Tiger, dyrets natur er indbegrebet af Fiskens daglige tilstand. Intens, dynamisk og fuld af energi – enhver Fisk kan finde den indre tiger og lade den smutte ud i dag.

Mandag den 31. oktober, står som en dag, hvor de indre dybder vil blive udforsket, vasket i det livgivende lys fra de kosmiske stjerner. Det er dagen, hvor Fisken træder ud fra flokken, og lader sin indre tiger træde i forgrunden. Stol på dig selv, Fisk, for du har alt hvad du behøver indeni.