Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant fordi du er stor og stærk.

Dagens humør: 4

Ping! Hvad er det, du mærker? Jo, det er dagens humør der står på 4. Tyren, din stædighed har aldrig fejlet dig, og i dag er ingen undtagelse. Din viljestyrke og optimisme lyser op på selv den mørkeste tirsdag og gør humøret for dagen til et stærkt firetal.

Kærlighed: 3

Nu skal vi så til den søde musik i kærlighedens univers! Kærlighedsbarometeret indikerer en solid lille treer. Astrologiens magiske kræfter råder dig til at puste nyt liv i din elskov. Er der en romantisk middag på horisonten?

Arbejde: 2.5

På arbejdslivet har vi landet midt i mellem med en karakter på 2.5. Selvom stjernehimlen er fuld af udfordringer, behøver du ikke bekymre dig. Din indre tyrs drivkraft vil trække i arbejdets sejl. Og hey, husk at man ikke behøver at vinde hver gang.

Venner: 4

I det venskabelige fylder stjernernes positive indflydelse godt og rammer silhuetten af en flot fire. Tag dig tid til at nyde dine stærke bånd og lad dine venner opmuntre dig gennem dagens udfordringer. En solid kop te og en hyggelig snak kan gøre under for sjælen!

Familie: 5

Det skinner klart på familiefronten! Vi ser ikke mindre end et stolt femtal stråle ned fra stjernerne. I dag er en perfekt dag for familiehygge og et klart tegn på, at du bør tage turen tilbage til rødderne! Hvad siger du til en aften i sofaen med brætspil og latter?

Succes: 3

Når vi kigger på succes, peger astrologien i retning af en klippefast treer. Det kan være, du ikke står øverst på podiet i dag, men husk: Livets hvirvler er fulde af farver, og hver bølgedal har en toppunkt. Lad ikke et skridt tilbage slå dig ud – det er blot anstødet til et større hop fremad.

Dagens dyr: Elefanten

I dag skal du være som elefanten – stor, stærk og selvbevidst, men samtidig følsom, omgængelig og social. Dette prægtige dyr navigerer igennem livets skov med kulsviert ro, netop som du bør gøre i dag.

Tirsdag den 24. oktober står i elefantens tegn. Et dyr, som symboliserer styrke, tålmodighed, visdom og loyalitet – ikke ulig Tyren selv. Så mod i læsten Tyren, selvfølgelig kan du klare denne tirsdag – ligesom elefanten klarede skoven!