Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pindsvin.

Dagens humør

Dagens humør får en moderat karakter på 2. Skorpionen går i dag lidt under radaren; energiniveauet er lidt lavt og den tilbageholdende tilgang kan få dig til at føle du er tilbageholdende. Du er ikke nødvendigvis bange for at tage plads, men i dag finder du ro i stilheden.

Kærlighed

I kærlighedens sfære ser dagens horoskop mere oplivende ud, og giver en karakter på 4. Skorpionens energi falder godt i hak med andre vandtegn i dag, og kærlighedens flammer kan gnistre. Ikke nødvendigvis romantisk, men hengivenhed og følelsesmæssig tilknytning vil helt klart være på programmet. Ser du stjerner med din udkårne?

Arbejde

Arbejdsmæssigt ser det lidt mere mælkevejsagtigt ud; karakter 2,5. Hvis I er Skorpioner, er det vigtigt at passe på ikke at falde for dybt ned i detaljernes univers, så I mister overblikket. Der er potentiale for nytænkning og kreative indspark, men sørg for at holde fokus på det store billede.

Venner

Når det kommer til venskaber, er det en skyfri nat med karakter 5. Kombinationen af Skorpionens dybtgående og intense natur sammen med dygtighed til at spore uoprigtighed, gør at du kan være en uvurderlig ven i svære tider. Din skarpsindighed og indsigtsfuldhed vil være særligt værdsat i dag.

Familie

Familielivet kommer ind på karakter 3 for Skorpionen i dag. Månen bevæger sig ind i dit hus med hjemmet og familien, hvilket kan bringe nogle følelsesmæssige spørgsmål op til overfladen. Tag dem stille og roligt; husk, at “Rome wasn’t built in a day”

Succes

På succesplan kan kan du forvente lidt turbulens idag, med en karakter på 1. Plutons placering kan gøre dig mere lidenskabelig, intens og fokuseret, men den kan også føre til frustration, hvis tingene ikke går som planlagt. Hold ud og påmind dig selv om at nedture er forbigående.

Dagens dyr

Dagens dyr for Skorpionen er et Pindsvin. Lig som Skorpionen kan det lille pindsvin komme forbi som lidt hårdfør og uimodtagelig. Men ligesom Skorpionen, er Pindsvinet både følsomt, kærligt og loyal, en sand kammerat, når man lærer det at kende. I dag, tag en side fra pindsvinets bog – vis verden dine pigge, mens du beskytter din bløde underside.

Kære Skorpion, selvom det er Tirsdag den 24-10, og stjernerne indikerer nogle udfordringer, skal du huske på det gamle skandinaviske ordsprog, “Intet regnbue uden regn”. Det hele er en del af livets cyklus. Stay strong og husk, at solen altid står op dagen efter.