Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør: 4/5

Vædderen! Din dag starter med din typiske livlige energi, idag vil du bemærke, at dit humør er forrygende. Ryggen er ret, øjnene glitrende, og du er klar til at erobre dagen med grådig entusiasme. Dagens planetkonstellationer bringer dig en potent blanding af optimisme og selvtillid. Så tag fat og klø på; måske er det en fremragende dag til at prøve kræfter med noget nyt?

Kærlighed: 3/5

Dagens astrologi antyder en middels dag i kærlighedslivet. Der er harmoni i luften, ikke nødvendigvis bryllupsklokker. Men det er helt okay, ikke? Lidt plads i partnerskabet tillader nogle dyrebare øjeblikke for selkaerlighed. For de single Væddere: Partnere behøver ikke altid være romantiske, og et stærkt venskab kan påbegyndes idag.

Arbejde: 2.5/5

Arbejdsfronten kan føles lidt pressende. Du nærer en bål af ambition i dit indre, men måske føler du, at tingene ikke går så hurtigt fremad, som du gerne vil. Husk, Rom blev ikke bygget på en dag. Ta ‘én krise ad gangen og husk: “Hvile, ikke travlhed, er godt for hjernen”.

Venner: 4/5

Med venner fylder din dag med farver da du kommunikerer og engagerer dig med dem. Du retter disen af negativity mod solskin med styrken i dit sociale netværk. Uanset om det er en lang, boblende snak eller en online fest – glæden ved at have hinanden fylder din dag.

Familie: 5/5

Så vidunderlig en dag i familiedepartementet! Vædderen, du har dygaden. Din kernefamilie drives af harmoni, og dit hjem føles virkelig som hjem. Engager dig i aktiviteter sammen, måske en restrukturering af hjemmet kunne være behagelig for alle.

Succes: 3/5

Er du på toppen idag? Ikke præcist, men er succes’ens vej glat? Aldrig. Dagene er blandede, og Vædderen vender hvert ydmygt øjeblik til vejrmærker på rejsen mod succes. Du er banebrydende men lige nu kan du føle, at udbyttendenne bane forbløffer dig lidt.

Dagens dyr, vædder, uden tvivl, er den majestætiske tiger. Tigeren understreger din medfødte mod og følelse af adventure. Tigeren ved, hvornår den skal hæve og sænke sit tempo – en vital indsigt at låne idag. Måske skal du dvæle ved vandområder ligesom tigeren, i metaforisk forstand, og kun bevæge dig, når tidspunktet føles rigtigt?

Så, idag, denne skønne torsdag den 02. november, lad gassen lidt af: Inspirer, drøm, og det er helt ok at føle sig lidt sentimental. Selvom himlen endnu ikke faller ned, vædder, husk at tankerne er nydelsen og bare følg din intuition. Kan det egentlig blive bedre end det? Vi tvivler! Denne dag med halvtøjle og et miljø fyldt med kærlighed får dig til mildt smilende at tænke, at livet, trods alt, danser sin magiske dans.