Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør:

Oh là là, Skytten, dit humør er på fuld pisk, og vi placerer det klart på en 5’er i dag! Kvik som en hare og inspireret som en Picasso – det er lige dig. Livet virker bare sjovere, og alt peger på, at det bliver en god dag, nej, vent… en fremragende dag!

Kærlighed:

Skytter, kærlighedens skibe sejler ikke ind på din havn i dag, beklager jeg må sige. Der er tørt, og vi må placere kærligheden på en rund 0’er. Men bekymre dig ikke, denne stiltiende tid giver dig mulighed for at fokusere på dig selv, genopdage hvem du er og hvad du vil.

Arbejde:

På arbejdsfronten går tingene bedre. Du sidder fast på din stol, og hjulene i dit hoved arbejder i overgear. Med dit engagement og din disciplin vurderes arbejdet til en flot 4’er i dag, Skytte.

Venner:

Vennerne kommer ind med karakteren 2. Ikke fordi de ikke er der, men fordi fokus i dag er på dig selv og på din arbejdsverden. Du har måske ikke så meget tid til dem, og det er okay. Du har brug for at samle kræfter og revurdere dit personlige univers.

Familie:

Familien er din trygge havn i dag, og vi giver dem en fuld 5’er. Hvad ville vi gøre uden dem, ikke? De er dit sikkerhedsnet, din styrke. De ved, hvordan du skal balancere det værste af verden. Giv dem al din kærlighed tilbage, de fortjener den.

Succes:

På succesfronten vurderes du retfærdigt til en 3’er. Du er lige midt i bølgen, og det kan føles som om, du lige skimter toppen. Vedholdenhed og hårdt arbejde vil bane vejen for dig. Måske er du ikke helt på toppen, men du er tæt på.

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr, Skytte, er den majestætiske tiger; kraftfuld, uafhængig og hjerteskærende smuk. På en dag, hvor livet udfordres, er det fantastisk at have denne vilde skønhed ved din side. Ligesom tigren finder du din styrke i din ensomhed, en styrke, der er både frygtindgydende og smuk at se på.

Selvom det er en blandet pose af forskellige følelser, er vi stadig positive i dag, torsdag den 2. november. Fokus er på dig selv, dine arbejdsopgaver og din familie. Husk, kærlighed tørke betyder bare selvrealisering og personlig udvikling. Nyd tørken, skytten, regn vil falde igen, når det er tid. Du er stærk, du er smuk, du er unik. Du er som en tiger, viljestærk og uafhængig. Husk det, når du går gennem livets jungle.