Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant.

Dagens humør: 3

Dejligt at se dig der, Løven! I dag føler du dig godt, men ikke fantastisk. Wanderer Mars svæver over din sol, hvilket signalerer en dag præget af lige mængder af entusiasme og frustration. Støt dig selv og tillad dig selv at tage det lidt roligere i dag.

Kærlighed: 4

Dette er en fantastisk dag for kærlighed, Løven! Din indre flamme brænder stærkt og blid Venus sidder højt på din himmel, hvem kunne modstå den? Vis kærlighed til din partner eller sig ud på markedet for at finde den eneste ene, øjnene bliver vendt din vej i dag.

Arbejde: 0

Av! Arbejdet vil utvivlsomt være en prøvelse i dag, Løven. Da Merkur vender sig og vender på sin akse, kan din motivation forsvinde som røgen fra en udbrændt stjerne. Gør dit bedste, men det er nok ikke i dag, du skal tage over for din chef.

Venner: 5

Åh Løven, dine venskaber vil blomstre i dag. Saturn i stjernehus 11 hjælper med at styrke forbindelser, det er en ideel dag til at skabe minder med dine nærmeste. Absorber de gode vibrationer og sprøjt dem ud igen – dine venner vil elske dig for det!

Familie: 5

Familie betyder alt i dag, Løven. Jo mere tid du bruger med dem, jo mere føler du dig hjemme hos dig selv. Neptun, planeten for dybde og forbindelser, styrer din himmel, så kig dybt ind i hjertet af dem, der elsker dig mest.

Succes: 2

Desværre er succeskriteriet ikke i din favør, Løven. Uranus laver en hård firkant til din sol, hvilket kan medføre forvirring omkring dine ambitioner og drømme. Hold fokus og hold dig på sporet, dit lykkes hjul drejer igen snart!

Dagens dyr: Elefant

Som en elefant symboliserer du styrke, standhaftighed, og en stor hukommelse. Husk på dit indre styrke, mens du bevæger dig gennem dagen. Fortrøstningsfuld, urokkelig, og fyldt med kærlighed, akkurat som en Elefant!

Hermed sluttes denne smukke torsdag den 2. november for dig, Løven. Selvom arbejdet måske ikke går som smurt, vil dine forhold til venner og familie være en stærk solstråle på din vej. Glem ikke, hver dag er en gave – pak den ud med største omsorg!