Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Kanin .

Dagens humør

Lad os tage en lidt lunken kop te. Dagens humør lander på en 3 for Vægten. Det hænger sammen med Vægtens planet, Venus, som i dag hviler i et stille mørke, der opvejes af et behageligt krystalklart klarsyn. Med dette himmelske mix, er det oplagt at dit humør er hverken højt eller lavt, men sådan lidt midt imellem. Du vil uden tvivl opleve både sol og skyer på din vej i dag.

Kærlighed

Serenader, dufter af roser og hjertebanken! I dag scorer kærligheden højt, med en iøjnefaldende karakter på 4.5. Venus, din herskerplanet, styrer jo som bekendt både kærlighed og penge, og lige nu peger pilet mod hjerter og rosenblade. Skal du ud og kurtisere, er fredagen din ven. Så, historien her er klar: Vægten, op på kærlighedshjulet og giv det et ordentligt spin!

Arbejde

Jamen, det kunne da gå bedre på arbejdsfronten. Din karakter for dagen er en sløj 2. Mars, krigerplaneten, er på tramp, så det er ved at være op over, at det kniber med at holde fokus på arbejdet. Men husk, Vægt, at netop nu er den perfekte tid til at suge viden til sig. Der er altid en sølvlining, ikke?

Venner

Venskab er ligesom vejret, skiftende. Og for Vægten er det en 3’er dag. Bevares, du har stadig dine venner, men i dag kan der være en smule skyer på himlen. Så det handler om at ligge lavt, være forstående og rummelig uden at overse sine egne behov.

Familie

Familien kommer først! Og i dag, Vægt, er det en solid topkarakter på 5 for de nærmeste. Når Venus lyser for kærlighed kan det smitte af på de nære relationer, og det gør det! Kærligheden lyser ind i hjemmet og livet med familien præsenterer sig fra sin bedste side.

Succes

Denne fredag har du succes til en 5’er! Dagen i dag rimer på fremdrift og gode resultater, i det mindste efter dine egne standarder. Følelsen af autentisk succes, er når du føler dig glad og tilfreds med dig selv. Så tag imod denne gave og lad det være din drivkraft.

Dagens dyr

Og dagens dyr, min kære Vægt, er ingen ringere end kaninen. Hvorfor? Jo, kaninen repræsenterer det bløde, det venlige og det omsorgsfulde – præcis som du. Derudover minder kaninens hoppen fra sted til sted, om dit nuværende humør, som hopper lidt op og ned i dag. Men det gør slet ingenting, for ligesom kaninen, rammer du altid dine fødder på jorden med finesse.

Fredag den 02. november

Så, Vægten, her har du din guide til fredag den 2. november. En dag, hvor kærlighed og familie står højt på dagsordenen. Måske en dag, hvor du kan bruge lidt tid på at passe på dig selv og de mennesker, der betyder mest for dig. Og husk, selv den lunke kop te kan smage himmelsk, hvis du sætter dig ned for at nyde den. Fredagen er hellig, så hold den hellig. Tjep og tju-bang, det bliver en god dag!